Barion Pixel Jennifer Lopez hajának titkát végre felfedte a fodrásza – Coloré

Jennifer Lopez hajának titkát végre felfedte a fodrásza

2022. 07. 23.

A népszerű hajguru, Chris Appleton készíti Jennifer Lopez frizuráját, így volt ez nemrégiben az esküvőjén is.

Jennifer Lopez megközelítőleg tökéletes, de mindenben. Még akkor is, ha a Netflixes Halftime című dokumentumfilmben meg akar minket győzni az ellenkezőjéről. Csodásan fest smink nélkül ébredve, makulátlan a bőre, a frizurája mindig mesés és egészséges, az előadásai pedig káprázatosak.

Jennifer Lopez
Forrás: Northfoto

A színész-énekesnő haja tényleg csodálatra méltó, legyen hosszabb-rövidebb, egyenes vagy hullámos, egészségesen fénylő és buja hajkoronája irigylésreméltó. Persze sokat köszönhet a genetikának, ám Chris Appleton mesterfodrásza szerint, azért rengeteg törődést és ápolást igényel a díva zuhataga.

Tudvalevő, hogy a forró, de magas páratartalmú időben, ami Hollywoodot jellemzi, az ember azonnal izzad, a fejbőre is, és a hajat rendesen megviseli az UV-sugárzás. De akkor mégis, hogyan lehet, hogy a vörös szőnyeges eseményeken makulátlan frizurákkal találkozunk?

A nagy tömegű frizurának is mozgékonynak, frissnek kell maradnia. Lépésről lépésre kell felépíteni a legkifinomultabb termékekkel, amelyek egymásra épülnek, úgy, hogy a végeredmény ne legyen a haj elnehezedése. Appleton szerint a frizura elülső része a legfontosabb, ami az arcot keretezi. Az a domináns, annak makulátlanul kell kialakításra kerülnie.

Jennifer Lopez
Forrás: Northfoto

Ő a Superbowlra hosszú órákig csinálta Jennifer haját. Először felvitte a szükséges prémium ápolókat, a vízzáró réteget, amely fényt ad ugyanakkor véd is, majd az elülső részt körkefével szárította hullámosra. Közben úgy nevezett tépőzáras görgőket tesz a hajtövekhez, melyeket csak az előadás előtt távolítanak el. Azok megemelik és mozgékonnyá teszik a frizurát.

Ennek a többlépcsős eljárásnak köszönheti JLo a káprázatos haját, ami valósággal önálló életet él a koncertek és előadások alatt.

Ez is érdekelhet

Jennifer Lopez esküvői ruhája

Jennifer Lopez nem is egy, hanem két menyasszonyi ruhát is felöltött a nagy napon. A hagyományok szerint egy esküvő sikeréhez kell, hogy a menyasszony viseljen “valami régit”, és ez a darab az énekesnő szekrényében hosszú évek óta megbúvó, egyszerű, vintage fehér ruha volt. Állítólag ez az egyszerű, visszafogott kis költemény egy filmből származott. Ha szeretnél többet tudni a ruhákról, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: insider.com