Barion Pixel Fél perc alatt kész? 3 szupergyors, nőies frizura, ha kontyot szeretnél – Coloré

Fél perc alatt kész? 3 szupergyors, nőies frizura, ha kontyot szeretnél

2024. 03. 19.

Egy konty lehet bonyolult és nagyon egyszerű is. Ezúttal utóbbira mutatunk háromféle variációt, amiket változatosan viselhetsz a mindennapokban, sok időt megspórolva ezzel a rohanós reggeleken.

A kontykészítés sokak számára bonyolultnak tűnhet, de ennek nem feltétlenül kell így lennie: bárki készíthet magának elegánsan feltűzött frizurákat, csak a megfelelő technikát kell elsajátítania. Az egyetlen kritériuma mindennek az, hogy hosszú tincseid legyenek. A csinos konty titka ugyanis a lazán felkötött, természetesen dús hatást keltő hajkorona.

Az egyszerű, mégis divatos frizurák mindemellett az öltözködési stílusodat is felturbózzák, hiszen nemcsak a ruhákat, de az egyszerű felsőket is sikkesebbé, és ezáltal elegánsabbá varázsolják az összképet.

30 másodperces frizurák: Gyors és nőies kontyok rohanós hétköznapokra

Az alábbi vloggerek teljesen különböző trükköket mutatnak arra, hogyan készíthetsz te is nőies kontyot gyorsan, egyetlen mozdulattal. A stílusokat ráadásul akár variálhatod is, időnként azonban célszerű leengedve is viselni a frizurát, hogy a hajhagymák pihenni tudjanak.

A klasszikus,fejtetős konty elkészítéséhez elég copfba fogni a hajad, majd egy ügyes mozdulattal felcsavarni a hajgumira. Ez az egy mozzanat pár alkalom után olyan magától értetődően jön, mint a cipőkötés.

Fiatalíthatod a megjelenésed, ha egy kendővel készítesz kontyot. Plusz a kendő bombabiztosan rögzíti a tincseket, ha egy csomót kötsz rá.

A fodrászkellékes üzletekben kapható, merevítővel ellátott kendőkre könnyedén felcsavarható a copfba összefogott haj, így a konty elkészítése valóban csupán pillanatokat igényel.

Míg az utolsó variációban a copfból elkészült konty olyan, akár egy stílusos csomóforma.

Borítókép forrása: Shutterstock/Puzzlepix