Barion Pixel Trendi frizura 50 felett? Erre esküsznek a hírességek – Coloré

Trendi frizura 50 felett? Erre esküsznek a hírességek

2024. 03. 13.

A tökéletes frizura 50 felett egy olyan fordulópont, amihez mindannyian eljutunk egyszer. A hírességek már kitalálták a tökéletes megoldást, mutatjuk, mi az.

Amikor átlépünk egy bizonyos életkort, azon kezdünk el gondolkodni, hogyan maradhatunk fiatalosak anélkül, hogy feláldoznánk a kecses és tiszteletreméltó megjelenést. A stílusos öregedés képessége mindig is csodálatot váltott ki, és a megfelelő frizura kiválasztása kulcsfontosságú egy ilyen kép kialakításához.

50 körül sok nő választ rövid frizurát, és könnyen belátható, hogy miért. A rövid hajvágások hihetetlenül kényelmesek, stílusosak, és még fiatalosabbnak is tűnhetünk tőle. Azonban érdemes átgondolni, hogy megéri megválni a tincseinktől, mert van más megoldás.

Frizura 50 felett

Nehéz kérdés a fodrásznál, hogy milyen a tökéletes frizura 50 felett. A hírességek sem különbek tőlünk, ők is eljutnak egyszer ehhez a fordulóponthoz, és meg is van rá a tökéletes válaszuk, a réteges bob.

A réteges bobok nemcsak időtlenek, hanem a vékony szálú hajhoz is jól illenek. Ahogy öregszünk, a hajunk vékonyabbá válhat, de ez a frizura segít megtartani a tartását, miközben vastagabbnak hat. Ha réteges bobon gondolkodsz, akkor konzultálj a fodrászoddal, hogy milyen hosszúság és forma állna neked a legjobban.

https://colore.hu/divat/haj/los-angeles-meno-frizura/

Az, hogy a bob minél vastagabb haj látszatát keltse, attól függ, hogy a haj természetes módon hol kezd elvékonyodni. A hajtípuson és arcformán sok múlik, de mindenki megtalálhatja a tökéletes bobot.

A stratégiailag elhelyezett rétegek szintén segíthetnek a vastagabb haj illúziójának megteremtésében. A formázás a kulcs ahhoz, hogy a legtöbbet hozzuk ki belőle. Rétegeket vagy a térfogat vagy a textúra miatt adtuk hozzá, hogy maximalizáljuk a haj természetes volumenét. Azonban ne essünk kísértésbe, hogy túlstylistoljuk a hajunkat. Ne szárítsuk, vagy keféljük túl, mivel ez lelapítja, vagy nem kívánt göndörödő hatást kelthet. Érdemes használni a hajsütővasat, hogy tökéletesen be tudjuk állítani.

Hírességek, akik a réteges bobra esküsznek

Jennifer Lopezt gyakran látni hosszú hajjal, amit szeret lófarokba kötni. Olykor azért ő is vágyik egy kis változatosságra, ilyenkor pedig a réteges bob mellett teszi le a voksát.

frizura 50 felett
Jennifer Lopez / Kép forrása: Northfoto

Cate Blanchett hullámos bobja stílusosan oldalt elválasztva, igazán fiatalosnak hat. Egyenes véggel is jól működik, de réteges verzióban is remekül mutat.

frizura 50 felett
Cate Blanchett / Kép forrása: Northfoto

Julia Roberts akkor tökéletes inspiráció, ha nem akarsz túl rövid frizurát vágatni. Ő inkább a hosszabb bobra esküszik.

frizura 50 felett
Julia Roberts / Kép forrása: Northfoto

Forrás: Who What Wear, The Right Hairstyles, The Pioneer Woman

Borítókép forrása: Northfoto