Barion Pixel Nem a méret a lényeg? 10+1 előny, ha egy alacsonyabb pasival randizol – Coloré

Nem a méret a lényeg? 10+1 előny, ha egy alacsonyabb pasival randizol

2024. 05. 06.

Alacsony pasival járni társadalmilag kevésbé elfogadott, pedig rengeteg előnnyel jár. Mutatjuk őket!

Az alacsonyabb pasi! Sokszor úgy mondják ezt ki az emberek, mintha megbotránkoztató lenne, ha a nő magasabb a férfinél egy kapcsolatban. Sosem értettem, hogy miért van a magasságon mindenki fennakadva, sőt, nekem volt már rettentően magas párom, és a nyakam nagyon is megköszönte, amikor szétmentünk. De nem ezért szakítottunk…

Vannak, akik a kisebb termetű férfiakat kevésbé vonzónak vagy férfiasnak találják, mások pedig abban a sztereotípiában nőttek fel, hogy a férfi partnernek magasabbnak kell lennie. A magasabb csajok úgy érezhetik magukat, mint egy óriás az alacsony párjuk mellett, ami szorongást válthat ki belőlük. Még az alacsony férfiakat az iskolai megaláztatásokra emlékeztetheti, például, hogy ők voltak a legutolsók a tornasorban.

Magasabbnak fogsz kinézni egy alacsonyabb pasi mellett

A legtöbb nő arról álmodik, hogy magasabbnak nézzen ki, mint amilyen valójában, és ha egy alacsony pasival randevúzol, ez minden extra erőfeszítés nélkül lehetséges! Még a kényelmetlen magassarkú cipővel sem kompenzálnod.

Nincs magassarkú!

Ha már előnyök, külön is meg kell említeni, hogy elfelejtheted a magassarkút, és jöhet a kényelmes, biztonságos lapos sarok. A vádliizmod és lábujjaid örökké hálásak lesznek a választásodért.

alacsony pasi
Kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Egy alacsony pasi, biztos magabiztos

Ha egy apróbb férfi nyugodt szívvel találkozgat egy magasabb nővel, akkor szinte biztos, hogy rendben van magával, nincsenek önértékelési gondjai. Nagy a valószínűsége annak, hogy nem bizonytalan a kapcsolatban. Tudja, hogyan fogadja el magát (és a magasságát), valamint nem tekinti olyan paraméternek, amely alapján megítélhet valakit. Ezenkívül lehet, hogy meglehetősen nyitott, hiszen nem fogadja el a társadalmi elvárásokat, vagyis hogy alacsonyabb partnert keressen.