Barion Pixel 6 jele annak, hogy a párod szeret téged – Coloré

6 jele annak, hogy a párod szeret téged

2023. 01. 25.

Csak rá tudsz gondolni, de bizonytalan vagy abban, hogy viszontszeret-e? Vannak bizonyos jelek, amiket nem tud eltitkolni, ha az érzései komolyak.

Egy párkapcsolat sokszor nem könnyű, rengeteg kihívást kell benne átvészelni. Gyakran találkozhat az ember azzal az érzéssel is, hogy nem biztos benne, hogy viszont szeretik. Ez a bizonytalanság pedig könnyen felemészthet.

Őszintén törődik veled? Vagy csak addig akar veled lenni, amíg nem talál valaki mást? Sajnos, a gondolatokban olvasni még nem tudunk, de akad néhány jel, ami segíthet kitalálni az érzéseit.

Azonnal válaszol az üzeneteidre

Néhány férfi alig válaszol az üzeneteire. Vagy nagyon tömören írnak vissza. Ha te sokat kérdezel, de ő alig reagál, és nem is érdeklődik irántad, akkor nem értékel, vagy nem igazán szerelmes beléd.

Viszont ha általában gyorsan válaszol az üzeneteidre, akkor nyert ügyed van.

Ha szeret, megmutat

Ha a partnered bevon téged a közösségi oldalaiba, posztol rólad, megjelöl, vagy egyszerűen nem zavarja, hogy a válla fölött nézed, amikor lapozgat, akkor bízik benned és nincs rejtegetnivalója. Ez nem jelenti azt, hogy megállás nélkül posztolnia kell rólad.

szeret
Kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Tervez veled

Amikor a partnered megemlít valamit, például, hogy milyen aranyosak lennének a gyerekeitek, vagy hogy a következő félévben szeretne utazgatni veled, ez egyértelmű jele annak, hogy el tudja képzelni veled a jövőjét.

Gyakran néz a szemedbe

Ha szeret, nem okoz neki gondot, hogy fenntartsa veled a szemkontaktust. Nem véletlenül mondják, hogy a szem a lélek tükre, akinek nincs mit titkolnia, az bátran fogadja a pillantásod. Azok a pasik, akik nem szerelmesek a feleségükbe, mindent megtesznek, hogy elkerüljék a szemkontaktust.

Soha nem hagyja, hogy azon gondolkozz, mikor látod újra

Valaki, aki szeret téged, gondoskodni fog arról, hogy mindig pontosan tudd, mikor fogtok legközelebb találkozni. Ha már a következő randit tervezi, mielőtt még búcsúzkodnának, akkor jó eséllyel szerelem van a levegőben.

Beszél az érzelmeiről

A fizikai intimitás az egy dolog, főleg a férfiaknál, de sebezhetőnek lenni és az érzelmekről beszélni egészen más, annak a jele lehet, hogy biztonságban érzi magát veled. Ezek a részletek bármik lehetnek, a legkínosabb pillanat megosztásától kezdve a depressziós időszakáig. Ha rád bízza ezeket a részleteket, biztos lehetsz benne, hogy mélyen törődik veled.

szeret
Kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Forrás: Buzzaroundus, Cosmopolitan.com

Borítókép forrása: Shutterstock / Puzzlepix