Barion Pixel Elbűvölően nőies szettek az ősz kedvenc mintájával: nem lesz unalmas, ha így viseled – Coloré

Elbűvölően nőies szettek az ősz kedvenc mintájával: nem lesz unalmas, ha így viseled

2021. 10. 17.

Talán még egyetlen ősz sem telt el anélkül, hogy ne jött volna divatba a kockás minta, amelyről már számtalanszor bebizonyosodott az elmúlt években, hogy rendkívül sokoldalú.

Sokoldalúságának köszönhetően ráadásul képtelenség megunni, hiszen minden szezonban új arcát mutatja, ezzel garantálva a friss és üde összhatást. A klasszikus minta idén sem hiányozhat a repertoárból, ezért megmutatjuk, milyen összeállításokban mutat igazán jól.

A kockás minta évek óta az őszi-téli divat egyik nagy visszatérője. Valódi klasszikus, ami sokféle formában megjelenhet a ruhatárban. A visszafogottabb fazon- és mintavariációk például arra hivatottak, hogy letisztulttá, elegánssá varázsolják az összhatást.

Így viseld a kockás mintát ősszel

A kockás minta a divatirányzatok aduásza a tekintetben, hogy az a fiatal és idősebb korosztály ruhatárába egyaránt változatosan és ízlésesen beilleszthető.

Authentic,street,style,portrait,of,an,attractive,woman,wearing,plaid
Fotó: Shutterstock/Puzzlepix

Az egyes fazon- és mintavariációk könnyedén kombinálhatóak, ezáltal bármilyen outfitet izgalmassá varázsolnak. Idén ősszel ráadásul tutira nem lőhetünk mellé, mivel az elmúlt évek valamennyi sikermotívuma szerepel a kínálatban.

Felbukkan tehát a plédkockás, a sakk- és káróminta, és természetesen a szürke alapú, négyzetrácsos darabok is tovább hódítanak, ami jó hír a visszafogottság kedvelőinek, akik mégsem szeretnének lemondani a sokoldalúságról.

Zold Kabat Sarga Kockas Ruha Feher Csizma
Fotó: Shutterstock/Puzzlepix

A mintás darabok az ősz kötelező hangulatfelelősei, de a hetvenes évek színes, harsány motívumai mellett azok is megtalálhatják számításukat, akik elsősorban kifinomult, letisztult összhatásra vágynak.

Beautiful,modern,urban,young,woman,wearing,blue,and,red,plaid
Fotó: Shutterstock/Puzzlepix

A kockás minta nem tartozik a leghivalkodóbb motívumok közé, ezért könnyedén bekerülhetnek nőies, vagy akár vagány szettekbe is, hiszen rendkívül elegánssá, kifinomulttá teszik a megjelenést.

Woman,with,coffee,in,fashionable,leather,jacket,and,stylish,plaid
Fotó: Shutterstock/Puzzlepix

Egy blézer mindenképp jó választás a szezonra, ha pedig úgy érzed, szeretnél szintet lépni, akkor csapj le egy kockás nadrágra is! Az ilyen outfitek ízlésesen mutatnak úgy feketével, mint fehérrel vagy barnával kombinálva.

Paris,,france, ,march,5,,2019:,street,style, ,woman
Fotó: Shutterstock/Puzzlepix

Ha már a barnánál tartunk, ez az ősz egyik legnépszerűbb színe, amelynek az izgalmas, krémes árnyalatai is helyet kaptak a felhozatalban. A blézer minden formában divatos, ha pedig szeretnéd, akkor feldobhatod egy övvel, ami kiemeli a nőies alakot.

Outdoor,full Length,portrait,of,pretty,curly,lady,wearing,trendy,autumn
Fotó: Shutterstock/Puzzlepix

A feltűnőbb darabok kombinálása csak elsőre tűnik problémásnak, azok ugyanis bármilyen összeállításban szépen érvényesülnek. Egy mutatós blézer, kabát vagy nadrág még az egyszerű fekete ruhadarabokba is képes izgalmat csempészni.

Szintén jó hír, hogy a színválasztásban sem kell visszafognod magad, így maradhatsz a klasszikus őszi színpaletta tónusainál, vagy próbálkozhatsz merészebb árnyalatokkal, például rózsaszínnel.

Female,black,model,wear,grey,plaid,coat,with,scarf,with
Fotó: Shutterstock/Puzzlepix

A rusztikus favágó stílus évek óta reneszánszát éli, ami főként a laza ingkabátoknak köszönhető, amelyek melegek és praktikusak. Az ilyen összeállítások nagy előnye, hogy egyszerre érvényesítheted a vidéki bájat a nagyvárosi divattal.

Pár éve a plédkockás mintázat vibráló, színes formában uralta a divatot, ám idén inkább a visszafogott árnyalatok a slágerek: igen népszerű például a kék és a barna variációja.

Woman,wearing,plaid,trendy,jacket,on,a,gray,hoodie,with
Fotó: Shutterstock/Puzzlepix

Sok blézer nadrággal együtt is kapható, így akár együtt is viselheted a ruhadarabokat. A hetvenes évek ihletésű kreációk igazán izgalmassá varázsolják az összképet.

A nyár nagy kedvencei, a sakk- és káróminták egyrészt minden szempárt magukra irányítanak, másrészt ősszel sem mennek ki a divatból. Az éles vonalak és a színek szabályos váltakozása modern hatást kelt, sőt nem muszáj a klasszikus, fekete-fehér színkombinációnál maradnod.

Kockas Blezer Kockas Kabat
Fotó: Shutterstock/Puzzlepix

A kockás minta színek formájában is megjelenhet. Rendkívül izgalmasan variálható, és egy feltűnő kabát garantáltan feldobja majd a hangulatod.

Borítókép forrása: Shutterstock/Puzzlepix