Barion Pixel Újra hódít ez az ikonikus nadrág, amiért a sztárok is megvesznek – Coloré

Újra hódít ez az ikonikus nadrág, amiért a sztárok is megvesznek

2021. 07. 16.

Visszatért a 70-es évek egyik legkedveltebb ruhadarabja, amelyért a legnagyobb sztárok is megőrülnek.

A filmvászonról került át a valóságba – az első ránézésre – a nőiesnek kicsit sem mondható nadrág. Ám a divat nem ismer határokat, a nők pedig zseniálisan tudják hordani ezt a nem mindennapi ruhadarabot.

Archival Filmstills
Forrás: northfoto.com

Már Katharine Hepburn is viselte, aztán Diane Keaton járatta csúcsra az Annie Hall című filmben élére vasalt, bő szabású „apa nadrágot”, aki a filmforgatás közben ismerkedett meg és szeretett bele a kultikus szabásba. Azóta rengeteg híresség újít be a ruhatárába egy-egy ilyen darabot, hiszen egyszerre lezser és elegáns.

Az Európában Annie Hall néven elhíresült nadrág reneszánszát éli az elmúlt esztendőkben is, olyan nagy dizájnerek gyártanak belőle darabokat, mint a Gucci vagy a Chanel, de természetesen a fast fashion márkák közt is megtaláljuk őket.

A sztárok közül pedig olyan hírességek viselik előszeretettel, mint Kim Kardashian és Kendall Jenner, de sokszor láthatjuk Victoria Beckhamen, Rosie Huntington-Whiteleyn, illetve Katalin hercegnén is.

De, akkor nézzünk is meg néhányat a kedvenceink közül!

Kendall Jenner

A szépséges modell szeret sikkesen és lazán öltözködni, ugyanakkor mindig ügyel rá, hogy csakis olyan ruhadarabokat viseljen, amelyek kiemelik a magasságát és a karcsúságát.

Blake Lively

A színésznő stílusa hibátlan. Nem túlzás azt állítani, hogy a sztárok között ő bizony imádja diktálni a divatot. Az Annie Hall nadrágokat is ő szerettette meg a közönséggel.

Emma Corrin

A Korona című sorozat sztárja inkább a gender-semleges trendek nagy kedvelője, ezért nem is volt kérdés, hogy a bővebb fazonú nadrágokat is beépítse a stílusába.

Jennifer Lopez

Bár az énekesnő a nőiesebb és többet mutató ruhákat részesíti előnyben, néha ő is kapható egy-egy sikkesebb darabra a stylistok nagy örömére.

Forrás: elle.com