Vámos Éva cikkei

Filmajánló: Vademberek hajszája

Vámos Éva - 2021.10.17

Ritkán látni új-zélandi filmet, és az ember általában nem is érzi különösebben a hiányát. Nagy kár lenne pedig kihagyni a Vademberek hajszája (Hunt for the Wilderpeople) című filmet, mert nemcsak remek szórakozástól fosztanánk meg magunkat, hanem egy lélekmelengető élménytől is.

A triatlon OB győztese, aki Dániában dolgozik építészként

Vámos Éva - 2021.10.16

Schmidt Adrienn hatalmas utat tett meg. A túlsúlyos móri kislány, aki úgy tudta, hogy kétbalkezes és kétballábas, 2021 szeptemberében korosztályos magyar bajnok lett az IronMan versenyben. Dániában dolgozik építészként, vegetáriánus, szenvedélyes állat- és környezetvédő.

Szilvás pite – az ősz ajándéka

Vámos Éva - 2021.10.16

Bevallom, nem szeretem a szilvát, kivéve ebben a süteményben. A cukorral, a vajjal és a mandulaliszttel összeolvadva valahogy egy fantasztikusan finom süteménnyé lényegül át. Villámgyorsan elkészül, és a recept gluténmentes.

Todoist – applikáció tennivalók megjegyzéséhez

Vámos Éva - 2021.10.15

Te is papírra írod a tennivalóidat és a bevásárlólistát? Nem rossz, de van még jobb: a Todoist nevű appot azért fejlesztették ki, hogy ezután ne felejts el semmi fontosat! Használhatod arra, hogy bevedd a vitaminjaidat, hogy időben befizesd a villanyszámlát, és még sok minden egyébre.

The Great Courses – a Teaching Companytől

Vámos Éva - 2021.10.14

Hallgass remek előadásokat séta, sportolás vagy akár házimunka közben pontosan arról, ami téged érdekel. A Teaching Company a világ legjobb előadóit kérte fel, aminek köszönhetően érdekes, élvezetes, angol nyelvű kurzusok születtek.

Vámos Éva további cikkei