Barion Pixel Online nyílt nap a Semmelweis Egyetemen – Coloré

Online nyílt nap a Semmelweis Egyetemen

2022. 01. 25.

Hasznos segítség pályaválasztás előtt álló diákoknak: január 27-i online nyílt napján csaknem száz előadással várja a jövendő diákokat a Semmelweis Egyetem, ahol hat karon négy nyelven folynak orvos- és egészségtudományi képzések.

Idén a Semmelweis Egyetem képzései iránt érdeklődő diákok már az Educatio kiállításon is találkozhattak az intézmény rekordnagyságú, interaktív standjával. Akinek maradt megválaszolatlan kérdése vagy nem tudott részt venni személyesen a kiállításon, annak még mindig van lehetősége, hogy első kézből kapjon információt az őt érdeklő karok képzéseiről.

Mit is csinál egy podiáter?

A nyílt napon kiderül egyebek mellett, mit csinál a podiáter, miért egyedülálló a konduktorképzés, hogyan készülnek a gyógyszerek, milyen eszközökön tanulnak fogat tömni a hallgatók, vagy milyen programokban vehetnek részt a legtehetségesebb Semmelweis-hallgatók.

Semmelweis Egyetem, online, nyílt, nap
Az online nyílt napon a fogászat titkaiba is be lehet pillantani / Fotó: Semmelweis Egyetem / Kovács Attila

A továbbtanulás előtt álló fiatalok nemcsak a nyílt nap részletes programját találják meg, hanem a karok felvételi tájékoztatóját is, így egyebek mellett a képzésekről, a felvételi eljárásról, a jelentkezés menetéről, a pontszámításról és az ösztöndíjrendszerről is tájékozódhatnak.

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részletek EZEN a linken érhetők el.

Nyitókép forrása: Semmelweis Egyetem / Kovács Attila

/szelavi/napijo/online-nyilt-nap-a-semmelweis-egyetemen/