Vámos Éva cikkei

Covid-oltás 5-11 éveseknek – beszéljünk a mellékhatásokról!

Vámos Éva - 2021.12.02

A vakcinák alapos tesztelésen mennek át, de mellékhatása mindegyiknek lehet. Mi a helyzet azzal az oltással kapcsolatban, amit az 5-11 éves gyerekeknek javasolnak Covid ellen?

Így segíthetsz a barátnődnek, ha szakított – gyógyító és romboló mondatok

Vámos Éva - 2021.12.01

A szakítás soha nem könnyű, főleg nem az ünnepek környékén. Egy jó barát sokat segíthet a helyzeten, de sajnos akaratlanul rosszat is tehet. Adunk pár tippet azzal kapcsolatban, hogyan teheted meg az összetört szívért a lehető legtöbbet!

A koronavírus és a háziállatok – vajon elkaphatjuk tőlük?

Vámos Éva - 2021.11.30

Védekezünk a régóta tartó pandémia ellen, ahogy tudunk, és közben olyan kérdések is felmerülnek, vajon házi kedvenceiktől elkaphatjuk-e a koronavírust? Vagy ellenkezőleg: megfertőzhetjük-e mi őket?

Gyakran fáj a nyakad? Íme egy szuper tipp a megoldásra

Vámos Éva - 2021.11.29

Ismered az érzést, amikor alig tudod elfordítani a fejed oldalra, annyira fáj a mozdulat, ugye? A probléma sokakat érint, születtek is rá megoldások. Én nemrég találkoztam egy nagyon érdekessel.

Bérszakadék a nők és a férfiak között – hogyan lehet megszüntetni?

Vámos Éva - 2021.11.28

Szinte közhelyszámba megy sajnos, hogy ugyanazért a munkáért a nők a férfiaknál kevesebb pénzt kapnak világszerte. A bérszakadék megszüntetése fontos lenne, de még a legjobb esetben is csak az első lépéseket tették meg ebbe az irányba.

Vámos Éva további cikkei