Csodaszép portré készült a ma 40 éves Katalin hercegnéről

2022. 01. 09.

Kétség sem férhet hozzá, hogy Vilmos hercegnek olyan társat sikerült választania, aki méltó Diana emlékéhez.

Katalin hercegné, ugyanis nemcsak gyönyörű és híresen jószívű, de a stílusa is kifogástalan, akárcsak a néhai hercegnének.

Kate Middleton And Prince William In Anglesey
Forrás: Northfoto

A mai nap sok szempontból különleges, hiszen pontosan 40 éve látta meg a napvilágot Katalin, aki természetesen ezt a kerek számot a királyi család körében ünnepelte meg.

Hogy pontosan mekkora születésnapi ünnepséget szervezett neki a család, még nem tudni, de az biztos, hogy lenyűgöző portréinál keresve sem lehet szebbet és tökéletesebbet találni.

Az egyszerű divatfotók helyett a legendás generációk stílusából merített ötletet és olyan darabokat választott a képekhez, amelyek valóban azt tükrözik, hogy a jövő királynéja lesz.

Az elképesztő fotósorozatot – amelyben a viktoriánus korszak is megelevenedik – a neves olasz fényképész, Paolo Roversi készítette Katalinról, aki maga is adott ötleteket. Az eredmény pedig hibátlan lett, amely a National Portrait Gallery gyűjteményét fogja gazdagítani.

Vilmos herceg a világ legszerencsésebb férfijai között érezheti magát, mivel 40 éves felesége a korral egyre csak szebb és az is biztos, hogy csodás királyné válik majd belőle.

Forrás: vogue.com