Barion Pixel A TikTokon derült fény a királyi család egyik titkára – Coloré

A TikTokon derült fény a királyi család egyik titkára

2022. 01. 03.

Egy turista filmezte le, milyen titkos ablakok vannak a Kensington-palotában, hogy távol tartsák a kíváncsiskodókat.

Az év egy részében Vilmos herceg és Katalin hercegné a Kensington-palotában él gyermekeikkel. A híres épület egy része azonban látogatható a turisták számára is, így meg kellett oldani valahogy, hogy a királyi család élete zavartalan maradhasson.

Katalin és Vilmos
Forrás: Northfoto

A hercegi pár 2013-ban költözött a palotába, amikor György herceg született. Most egy különleges ablakot leplezett le az egyik odalátogató. A nyílászáróról nem tudni, hogy Katalinék kérték, vagy már korábban is a decens épület része volt-e, mindenesetre úgy néz ki nagy titkot leplezett le a szemfüles fotós.

Mivel nem szeretné a Cambridge-i pár, hogy úgy éljenek, mint halak az akváriumban, az általuk lakott 1A szárnyban található apartmanban az ablaküvegek úgynevezett fagyasztott technikával készültek. Az ilyen homályosítás lehetővé teszi, hogy ne lehessen őket látni, amikor a kertben tartózkodnak. Az ablakok széle megakadályozza, hogy a turisták átlássanak a kertbe, ahol a hercegi pár gyermekei játszanak.

A különleges nyílászárókat egy látogató, Laura-Ann Bar mutatta meg TikTokján. Az 1A apartman egyébként nem akkora, mint egy szokványos lakás, ugyanis négy emeletes, és 20 szoba tartozik hozzá.

Forrás: dailymail.com
0 /eletmod/sztarok/a-tiktokon-derult-feny-a-kiralyi-csalad-egyik-titkara/