Barion Pixel Csodás ajándékokat kapott szülinapjára a 8 éves György herceg – Coloré

Csodás ajándékokat kapott szülinapjára a 8 éves György herceg

2021. 07. 23.

Vilmos herceg és Katalin hercegné legidősebb fia igazi focidrukker, így nem csoda, hogy a szülinapi meglepetései között is volt egy ehhez kapcsolódó ajándék…

A kis trónörökös, aki közvetlenül édesapja, Vilmos után fog trónra kerülni, már kész nagyfiú. A királyi család egyik alkalmazottja kikotyogta, hogy nagy reményeket fűz hozzá II. Erzsébet, aki szerint jó előjel, hogy unokája már most nagyon érdeklődik a logikai játékok, a sportok és a könyvek iránt.

Gyorgy Herceg
Forrás: northfoto.com

Legutóbb a foci EB döntőjén lehetett látni szülei társaságában, ahol egy egész világ lehetett szemtanúja, hogy 8 évesen milyen nagy focirajongó. Katalin és Vilmos éppen ezért egy focilabda alakú tortát rendelt a nagy ünnepségre, ahol két kisebb testvére, Sarolta és Lajos is részt vettek. Ők kézzel készített köszöntőkártyákat csináltak a nagytesójuknak, szüleitől pedig egy új biciklit kapott.

A bennfentes elárulta, hogy II. Erzsébet is felköszöntötte az unokáját, akivel külön beszélgetett el, azt azonban nem tudni, hogy a királynőtől – akit egyébként unokája rajongásig imád – mit is kapott pontosan. A köszöntésből Károly herceg és felesége, Kamilla hercegné sem maradhatott ki, akiktől szintén sok hasznos dolgot kapott a herceg.

Sokan úgy vélik Györgyben nagyszerűen keverednek Vilmos és Katalin génjei, így biztosan nagyszerű uralkodó fog belőle válni.

Forrás: people.com