Imádjuk! Katalin hercegné karácsonyi ajándékként tündökölt piros ruhájában

Cambridge hercegnéjének megjelenése mindig kifogástalan, hiszen ő testesíti meg a királyi család kifinomult, ám trendi divatikonját, amit a legutóbbi, nyilvános eseményen való részvételével is bebizonyított.

Hamarosan karácsony, ami a palotában az év egyik legjobban várt ünnepének számít. Ilyenkor a hercegi pár, a királynő és persze a trónörökös, Károly herceg is több rendezvényen vesz részt.

Royal Visit To Nower Hill High School
Forrás: Northfoto

Szerdán Vilmos és Katalin újfent vendégek voltak egy nagyszabású eseményen, méghozzá egy karácsonyi istentiszteleten a Westminster Abbey templomban, ahol Katalint is felkérték, hogy tartson beszédet. A szépséges hercegné tisztelettel adózott azoknak a személyeknek és szervezeteknek, amelyek támogatták közösségeiket a járvány kirobbanása óta.

Ebben az időszakban szigorúan figyelnek a megjelenésükre, pontosabban arra, hogy az ünnepi hangulatnak megfelelően jelenjenek meg. Ezért is esett Katalin választása erre a csodaszép piros midiruhára, amely mindenkit egy tökéletes ajándékra emlékeztetett, a nyaka körüli nagy masnival.

Together At Christmas Community Carol Service
Forrás: Northfoto

A ruhát Katalin egyik kedvenc dizájnere, Catherine Walker tervezte, akinek a darabjai nagyszerűen passzolnak a hercegné karcsú alakjához és finom bájához. A feltűnő szettet egy hozzáillő piros Gianvito Rossi cipővel egészítette ki, a fülbevalót pedig II. Erzsébet királynőtől kapta kölcsön.

Bár Vilmos kicsit soknak érezte volna a piros öltönyt, felesége ruhájához illően egy hasonló árnyalatú nyakkendőt vett fel a fekete öltözékéhez. A hercegné egyébként ügyel rá, hogy az év ezen heteiben a hagyományos karácsonyi színeket részesítse előnyben. Tehát a piros mellett a zöld és más vidám színek is fellelhetőek a gardróbjában.

Forrás: vogue.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

A sikeres nők hét szokása