Barion Pixel Katalin hercegné ruháját még mi is meg tudnánk venni, bármelyik plázában – Coloré

Katalin hercegné ruháját még mi is meg tudnánk venni, bármelyik plázában

2021. 10. 06.

Nem meglepő, hogy a hírességeket sosem látni kétszer ugyanabban a ruhában, hiszen elvük, hogy mindig a legújabb és legtrendibb darabokban mutassák meg magukat, akár a vörös szőnyegen vonulnak végig, akár egy fogadáson jelennek meg.

Ez alól a királyi család tagjai sem kivételek, ugyanakkor néhányuk, köztük a szépséges Katalin hercegné igenis szeret tudatos maradni a divat terén is.

The Duke And Duchess Of Cambridge Attend Reception At The British Consul General's Residence In Los Angeles
Forrás: Northfoto

Bár kevesen tudják, a divat az egyik legszennyezőbb iparág, ezért az újrahasznosított darabokkal és a használtruha-vásárlásokkal igyekeznek tenni szerte a világon a mértéktelen pazarlás és vásárlás ellen. Katalin elsősorban azzal próbál példát mutatni, hogy sosem dobálja ki a ruháit, és egy-egy olcsóbb szettjét bizony-bizony többször is előkapja a szekrényből.

Ez történt nemrégiben is, amikor egy egyetemi rendezvényre érkezett, méghozzá egy ZARA ruhában, amelyhez állítólag leértékelve jutott hozzá egy kiárusítás során. Ez az egyszerű, szürke, kockás outfit pedig olyannyira nagy kedvence lett, hogy már többször is magára öltötte.

A visszafogott ruhához kevés kiegészítőt, mindössze egy egyszerű gyémánt fülbevalót viselt a Mappin & Webbtől, valamint egy Hugo Boss magassarkút. A hercegné stílusáért egyébként rengetegen megőrülnek, hiszen remekül sikerült ötvöznie a hagyományos királyi ízlést a modern divattal. Akárcsak Diana hercegné a maga korában, ő napjaink királyi divatikonja lett!

Forrás: instyle.com