Újabb boldogság Katalin hercegné életében – Jóképű öccse megnősült

2021. 09. 13.

Katalin hercegnét és családját nagy öröm érte, hamarosan valószínűleg ő is megosztja a hírt.

Katalinnak van egy húga, Pippa Middleton és egy öccse, a sármos James Middleton. A 34 éves Middleton fiú a covid miatt már kétszer kénytelen volt lefújni esküvőjét, most azonban végre kimondhatták a boldogító igent francia szerelmével, Alizee Thevenettel.

Prince William; Kate
Forrás: northfoto.com

A ceremónián az egész hercegi család jelen volt Franciaországban, és James az Instagramon is posztolt a boldog pillanatról.

„Mr és Mrs Middleton. Tegnap végre elvettem életem szerelmét, családom, barátaim és persze néhány kutya jelenlétében, egy csodálatos faluban, Bormes-les-Mimosas-ban. Szavakkal nem lehet leírni, mennyire boldog vagyok!” – írta James Middleton Instagramján.

A pár 2018-ban egy londoni sportklubban ismerkedett meg, amikor James kutyája, Ella odaszaladt Alizee-hez. A férfi először nagyon meglepődött, hiszen terápiás kutyája híresen jól nevelt és soha nem szokott idegenekhez odarohanni. Ám minden világos lett számára, amikor megismerte a szépséges lányt. Rövid időn belül, ugyanis kiderült, hogy az ég is egymásnak teremtette őket. Ennek pedig már 3 éve…

A szerelmesek 2020-ban jegyezték el egymást, most végre megtarthatták az esküvőt, és vettek egy nagy vidéki birtokot Angliában, ahol nyugalomban élhetnek hat kutyájukkal.

Forrás: justjared.com