Egy író azt állítja, Vilmos hercegnek volt pár internetes kapcsolata celebekkel

Christopher Andersen életrajzíró szerint a kiberflört még a trónörököst sem kerülte el a múltban.

Ha hinni lehet az író történeteinek, akkor Vilmos herceg is könnyen testvére, Harry sorsára juthatott volna abból a szempontból, hogy hírességgel jön össze. Harry szakított a tradíciókkal és azóta is szembemegy a családjával, hiszen beleszeretett Meghan Markle színésznőbe és boldog családi életet élnek távol a palotától.

Duke And Duchess Of Cambridge Attend Premiere Of Mandela: Long Walk To Freedom In London
Forrás: Northfoto

Korábban állítólag Vilmos is nyitott a celebek felé, és két neves hölggyel is levelezést folytatott az interneten. Az egyik Britney Spears, aki 2002-ben maga is megerősítette, hogy ő és a herceg emaileztek egy időben. Bár volt meghívásuk egymáshoz, végül nem találkoztak.

Andersen szerint Vilmos másik híres plátói kapcsolata az egykori amerikai elnök, George H.W. Bush unokája, Lauren Bush volt. A modell felkeltette a brit uralkodó sarj figyelmét és egy ideig írogattak egymásnak. Végül a sors érdekes fordulatával Lauren hozzáment a híres divatdiktátor Ralph Lauren fiához, Davidhez.

Ez persze még jóval Katalin előtt történt, akinek végül sikerült a herceg szívét egy életre meghódítania, és ezzel a választással a királyi család is elégedett lehetett. Azóta eltelt 10 év és született három gyönyörű gyermekük: György, Sarolta és Lajos.

Forrás: dailymail.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Hűtsd le magad egy vegán kapros töklevessel!