Meghan Markle óriási fába vágta a fejszéjét

2021. 05. 05.

Harry herceg felesége úgy döntött, hogy írónőnek áll.

A színésznőként ismertté vált Meghan jelenleg épp második gyermekét várja Harry hercegtől, ezért nem csoda, hogy csak és kizárólag olyan dolgokkal próbál foglalkozni, amelyek boldogságot és pozitív energiát adnak számára. Főleg azok után, amelyeken keresztül kellett menniük férjével és kisfiúkkal, Archie-val.

La Chaîne Cbs Va Diffuser L’entretien Intitulé "meghan & Harry" Entre Le Prince Harry, Meghan Markle Et La Présentatrice Américaine Oprah Winfrey, Qui Sera Diffusé Le 7 Mars. Un échange Qui Promet Son Lot De Révélations Explosive. ***exclusive**
Forrás: northfoto.com

Meghan tegnap egy újabb nagyszerű hírrel örvendeztette meg a rajongóit, hiszen hamarosan megjelenik első gyerekkönyve, amit a legnagyobb titokban készített el.

A szépséges Markle imádja 2 éves kisfiát és magát, az anyaság szerepet is. Munkája miatt pedig fontosnak tartja, hogy már most elkezdje megszerettetni Archie-val az olvasást, ami arra inspirálta, hogy ő is írjon egy saját történetet.

Meghan könyve “A pad” címet kapta, amely a legfrissebb hírek szerint június 8-án fog debütálni. A mű története az apa és a fiú közötti különleges kapcsolatról fog szólni, úgy, ahogyan ezt egy anya külső szemmel megéli és látja. A könyv elkészítéséhez egyébként egy olyan vers adta az ötletet, amelyet férjének, Harry hercegnek írt.

Forrás: justjared.com