Barion Pixel Mindenki erre várt: a királyi család hivatalos reakciója Harry és felesége interjújára – Coloré

Mindenki erre várt: a királyi család hivatalos reakciója Harry és felesége interjújára

2021. 03. 10.

Meghan Markle és Harry herceg a híres amerikai tévémogullal, Oprah-val beszélgetett, és jó pár negatív részlet is előkerült a színfalak mögül.

Képernyőfotó 2021 03 10 9.56.33
Borítókép forrása: Youtube

Számos hírt lehet olvasni most, amelyek azzal foglalkoznak, hogy Harry és Meghan, mit meséltek Oprah Winfrey-nek a királyi család viselt dolgairól és a saját „kilépésükről”. Olyan tények kerültek napvilágra, miszerint az ifjú herceg elég rossz viszonyban van saját bátyjával, Vilmossal, de apjával, Károllyal sem felhőtlen a kapcsolata. Azt is elmesélték, hogy volt olyan családtag, aki meglehetősen ellenségesen állt ahhoz, hogy Meghan a családjukba kerül, és első szülött kisfiukat sem véletlenül fosztották meg a hercegi címétől.

Persze Harry még így is diplomatikusan válaszolt, és sok információnál nem nevezte meg a konkrét személyt. Emiatt lélegzet visszafojtva várta mindenki a Buckingham-palota hivatalos közleményét, amit meg is kaptunk.

„A királyi családot elszomorította, hogy szembesültek azokkal az érvekkel, mennyire nehéz volt az elmúlt években Harry és Meghan élete a figyelem középpontjában. Az általuk felvetett problémákat, főként a rasszizmus vádját azonban aggasztónak tartják. Az emlékek gyakran nem az igazságot mutatják, hanem egy szemszöget, a visszaemlékezések nem éppen egybehangzóak. Ettől függetlenül komolyan veszik az elhangzottakat és családon belül foglalkoznak is vele. Harry, Meghan és Archie a család örökös és szeretett tagjai maradnak.”

A híresztelések szerint a palota kommunikációs osztálya ennél keményebb reakciót fogalmazott meg először, ám Erzsébet királynő nem engedte közleménybe adni. Harry az interjúban azt is elárulta, hogy nagymamájával mindentől függetlenül továbbra is jó a kapcsolata és nagyon tiszteli őt.

Forrás: bbc.com