Barion Pixel Újabb össztűz zúdult Meghan Markle-re – Coloré

Újabb össztűz zúdult Meghan Markle-re

2021. 03. 03.

Két korábbi alkalmazott vádolta meg a hercegnét.

Harry és Meghan nemrég Oprah Winfrey-nek adott exkluzív interjút, amelyben valószínűleg jó sok királyi családdal kapcsolatos titokról rántják le a leplet. Még le sem ment azonban az interjú, máris itt egy újabb össztűz, ami Meghanra zúdult. A Times cikke szerint Harry és Meghan egykori kommunikációs titkára, Jason Knauf még 2018 októberében jelentette, hogy a hercegné milyen kegyetlenül bánt az alkalmazottaival. A lap arról is ír, hogy két régebbi alkalmazott azzal vádolta meg a hercegnét, hogy érzelmileg bántalmazta őket, amit jelentettek is Knaufnak. A lap szerint amikor Knauf Harry herceghez fordult az információval, Harry könyörgött, hogy a titkár ne jelentse ezeket a dolgokat.

Egyik beosztottuk így emlékezett a hercegnére: – Inkább érzelmi szinten volt kegyetlen, és manipulálta az embereket, azt hiszem, ezt már nevezhetjük zaklatásnak – mondta az illető a lapnak.

A hercegi pár szintén reagált, egy közleményben igyekeztek cáfolni a vádakat. – A hercegné szomorúságát fejezi ki az ellene felhozott vádak miatt, különösen úgy, hogy ő maga is az állandó bántalmazás célpontja volt korábban. Mélyen elkötelezett, hogy támogassa azokat az embereket, akik hozzá hasonló fájdalmat és traumát éltek át. Eltökélt szándéka, hogy továbbra is hangsúlyozza az együttérzés fontosságát világszerte, és arra törekszik, hogy ő maga is példát mutasson a helyes cselekedeteivel – fogalmaztak a közleményben.

Borítókép forrása: pixabay.com