Bennfentes árulta el, mikor érkezik Harry herceg és Meghan második gyermeke

Meghan Markle és Harry herceg tegnap – azaz Valentin-napon jelentették be - hogy második gyermeküket várják.

Borítókép forrása: YouTube

Nemcsak a szerelmesek napja miatt volt különleges, hogy pontosan ezt a dátumot választotta a pár, hogy bejelentse az örömhírt, ugyanis annak idején Diana is Valentin-napján osztotta meg a világgal, hogy várandós Harry herceggel. A legfrissebb hírek szerint már azt is tudni, hogy nagyjából mikor érkezik a hercegi pár második gyermeke. Egy bennfentes elárulta, hogy a 39 éves Meghan június végén adhat életet a kis Archie testvérének.

A baba neméről még semmit nem tudni, de a róluk készült legújabb fotósorozat alapján óriási a boldogság és eszük ágában sincs válni, mint ahogy azt egy amerikai lap pár órával a második baba hírének bejelentése előtt leközölte.

Meghan és Harry 2018-ban mondta ki egymásnak a boldogító igent, rá egy évre pedig megszületett első kisfiúk, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Tavaly nyáron ugyan újra teherbe esett a hercegné, de a babát pár hét után elvesztette, ami óriási fájdalom volt mindkettőjük számára. A jelek szerint ez a terhessége komplikációktól mentes és nagyon várják, hogy kistesóval ajándékozzák meg imádott kisfiúkat.

Forrás: UsWeekly

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Gyökerestül megváltozott az élete a Squid Game 77 éves sztárjának