Britney Spears szerelmes csókkal ünnepelte első hálaadását, amit gyámság nélkül tölthetett

A nemrég felszabadult popsztár egy igazán kedves és csintalan videóval kívánt mindenkinek boldog hálaadást.

Britney Spears és vőlegénye, a színész-modell Sam Asghari már olyannyira év végi lázban égnek, hogy a plafonig érő karácsonyfájukat is feldíszítették. Amerikában eljött a hálaadás ideje, a híres pulykavacsorás ünnep, Britney pedig hálásabb nem is lehetne.

Us X Factor Season Two Premiere Los Angeles
Forrás: Northfoto

Sikerült a hosszú évek óta tartó felügyeletet megszüntetni a bíróságon, így kizsákmányoló apja, Jamie Spears nem rendelkezhet többet a sztár és a vagyona felett. Az évekig húzódó procedúráról és a jogaitól megfosztott hírességről több dokumentumfilm is készült a közelmúltban. A legfrissebb a Netflixen megtekinthető Britney kontra Spears.

Ám ez a korszak is elmúlt, lezárulni látszik, és az énekesnő valóban hálát adhat. A rajongóknak, akik biztatták és elindították a világon átívelő Free Britney mozgalmat, az új ügyvédnek, aki bulldog módjára kiállt érte, és persze a szerelmének is, aki a nehéz időkben is mellette volt.

Az Instagramon közzétett videóban a karácsonyfa előtt állnak és egy gyors csókot váltanak, ezzel kívánva boldog hálaadást a rajongók és szeretteik számára.

Forrás: people.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Hűtsd le magad egy vegán kapros töklevessel!