Hihetetlen! Britney Spears hivatalosan is menyasszony lett

2021. 09. 13.

Az énekesnő hosszú idő után végre valóban átadhatja magát az önfeledt boldogságnak, hiszen párja, Sam Asghari végre megkérte a kezét.

Bár sokáig nem hittek a rajongók a fiatal edző gyengéd érzelmeiben, mára szerencsére kiderült, hogy valóban az őszinte szeretet köti a 39 éves énekesnőhöz, akivel már 5 éve alkotnak egy párt.

'crossroads' By Tamra Davis, Usa, 2002.
Forrás: northfoto.com

Britney 2016-ban a Slumber Party című számának klipforgatásán ismerte meg a nála 12 évvel fiatalabb férfit, akivel állításuk szerint első látásra egymásba szerettek. Tény és való, hogy a korkülönbség miatt sokan nem nézték jó szemmel a kapcsolatukat, de Asghari kitartása és támogatása bebizonyította, hogy valóban nagyon szereti a sztárt, aki 13 évig volt édesapja gyámsága alatt. A rémálomnak pár hete lett vége hivatalosan, amikor Jamie Spears a nagy médiafelhajtás és a folyamatos bírósági eljárás miatt lemondott a gyámságról, ezzel pedig Britney ismét szabad emberként rendelkezhet a vagyona és az élete felett.

Egy-két hete röppentek fel olyan pletykák, hogy a modell gyűrűket nézegetett egy népszerű ékszerüzletben, így érthetően sejteni lehetett, hogy már csak egy lépés választja el őket az eljegyzéstől, amelyre tegnap végre sor került. Asghari egy gyönyörű gyémántgyűrűvel kérte meg a popénekesnő kezét, aki szemmel láthatóan boldogan mondott igent. Bírósági tárgyalásán is elmondta, hogy már rég hozzáment volna párjához, sőt mi több, gyermeket is vállalni akartak, de egyik se teljesülhetett be eddig apja zsarnoksága miatt.

Most azonban már semmi akadálya, hogy hivatalosan is összekössék az életüket, aminek Britney rajongói örülnek a legjobban, hiszen sok úgy vélik a fiatal edző miatt lett jobban a sztár mentálisan és fizikailag is.

Forrás: people.com