Barion Pixel Britney vőlegénye szerepel majd Mel Gibson mellett a Hot Seat akcióthrillerben – Coloré

Britney vőlegénye szerepel majd Mel Gibson mellett a Hot Seat akcióthrillerben

2021. 10. 27.

Kevin Dillon és Sam Asghari is beszállt a Hot Seat című készülő akciófilmbe, melyben Mel Gibson lesz a főszereplő.

A Hot Seatben egy volt hackert arra kényszerítenek, hogy egy magas szintű bankintézetbe törjön be egy névtelen férfi miatt, aki bombát helyezett el a saját széke alá az irodájában. Gibson játssza azt az embert, akinek meg kell próbálnia behatolnia az épületbe, hogy egy férfit (Dillon) lehozzon a “forró ülésről”.

World Premiere Of Sony Pictures' 'once Upon A Time In Hollywood'
Forrás: Northfoto

Az akcióthriller jó kiugrási lehetőség Sam Asgharinak, aki eddig csak apróbb szerepeket kapott (Tudsz titkot tartani?), illetve inkább modellkedett, és Britney Slumber Party című klipjének forgatásakor esett szerelembe az énekesnővel. Asghari szerepéről egyelőre nem sokat tudunk, a karakterével kapcsolatos részleteket egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Az egykori személyi edző korábban azt mondta, az a célja, hogy akciófilmekben szerepeljen, ezért is edzi magát keményen. Kevin Dillon pedig Matt Dillon kevésbé sikeres testvére, akinek szintén emelheti a keresettségét, ha együtt szerepel Mel Gibsonnal.

Britney párja egyébként influencernek se piskóta. A fiatal, mindössze 27 éves férfi tudatosan, mégis visszafogottan építi saját közösségi oldalait, ahol nemcsak táplálkozási tanácsokat, hanem zseniális erősítő és izmosító tippeket is megoszt a rajongókkal.

Forrás: deadline.com