Erre még nem volt példa: Britney megható posztban üzent a világnak

2021 kétségkívül mindenkinek nehéz volt, de talán Britneynek még inkább...

Az énekesnő kálváriája több, mint 13 évig tartott, amiből egy hete végre-valahára nyertesként került ki.

Britney Spears
Forrás: Northfoto

Apja, Jamie többé már nem a gyámja és a vagyona felett sem rendelkezhet, ami nemcsak az énekesnőnek, hanem vőlegényének, Sam Asgharinak és az összes rajongójának óriási öröm volt. Bár hagy némi kívánnivalót maga után az egykori popsztár Twitter- és Instagram oldala, tegnap egy megható posztban üzent azoknak, akik végig mellette álltak.

„Nem találom a szavakat… azért a kitartásért, hogy megszabadítsatok a gyámságtól. Az életem most ebbe az irányba tart. Tegnap este két órán át sírtam, mert a rajongóim a legjobbak és ezt nagyon jól tudom. Érzem a szíveteket és ti az enyémet. És tudom, hogy ez igaz!”

2007-ben válását követően kezdett mélyrepülésbe a sztár, akit a 2000-es években szinte lelkiismeret-furdalás nélkül készített ki módszeresen a sajtó. Hol a külseje, hol a gyermeknevelési módszerei, hol pedig a párkapcsolata miatt került a címlapokra, ezzel pedig semmilyen magánszférát nem hagytak neki. Az azóta eltelt 13 évben alig lépett fel, az utóbbi 2-3 évben pedig kizárólag saját házában és párja társaságában lehetett látni. Hogy pontosan mi fog ezután következni és láthatjuk-e még valaha fellépni, még rejtély. De az borítékolható, hogy vőlegénye még idén oltár elé viszi közeli ismerősök szerint.

Forrás: justjared.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Hűtsd le magad egy vegán kapros töklevessel!