Barion Pixel Katalin hercegné Alexander McQueent viselt a londoni emléknapi istentiszteleten – Coloré

Katalin hercegné Alexander McQueent viselt a londoni emléknapi istentiszteleten

2021. 11. 15.

A sussexi hercegnő csatlakozott anyósához, Kamillához, Cornwall hercegnőjéhez és Sophie-hoz, Wessex grófnőjéhez a londoni Nemzeti Emléknapon a Cenotaph-ra néző erkélyen.

Katalin Kamilla hercegnével együtt nézte, amint Károly herceg megkoszorúzza az emlékművet édesanyja nevében, aki hátfájdalmai miatt kénytelen volt kivonulni a rendezvényről.

No Time To Die Royal World Premiere London
Forrás: Northfoto

Katalin hercegné erre az alkalomra egy katonai stílusú Alexander McQueen kabátot vett fel, fehér gallérral és piros vállappal, amelyet korábban a 2018-as emléknapi ceremónián is viselt. A megjelenést egy fekete, szegélyezett kalappal és a Brit Királyi Légierő kristályvirágos brossával egészítette ki, amelyet egy piros színű tradicionális mákhármas díszített. Egy pár csepp alakú gyöngy fülbevalót is viselt, amely korábban Diana hercegnéé volt.

Vilmos herceg, aki a Királyi Légierő századvezetői egyenruháját viselte, szintén megkoszorúzta a Cenopath-ot, ezzel tisztelegve a háború alatt életét vesztett összes katonának és hadi szolgálatosnak. Az istentiszteletet követően Vilmos herceg köszöntötte a veterán szervezetek hivatalos felvonulását a Horse Guards Parade-ön.

Forrás: harpersbazaar.com