Barion Pixel Ennél cukibb ma már nem lesz: Beyoncé gyerekei egymás legnagyobb rajongói – Coloré

Ennél cukibb ma már nem lesz: Beyoncé gyerekei egymás legnagyobb rajongói

2023. 05. 29.

Május elején startolt el a popikon Beyoncé új turnéja Európában, és a Renaissance párizsi koncertjén egy különleges sztárvendég is csatlakozott hozzá a színpadon.

Hét év után idén májusban újra színpadra lépett Beyoncé Knowles, aki legújabb albumának dalain túl régi klasszikusaival is megörvendezteti a 43 fellépésből álló turné résztvevőit. A Renaissance turnéra látvány- és hangzásvilágot illetően sem lehet panasz, a Crazy In Love-ot is jegyző énekesnő az interneten olvasható reakciók szerint odateszi magát. „Ez volt életem legdrágább és legőrültebb show-ja” – mondta egy rajongó a BBC-nek a nyitókoncert után.

A közel három órás fellépéseken Queen Bey húsz évnyi diszkográfiából válogathat, nem csoda, hogy minden helyszínre szinte azonnal elkeltek a jegyek. A díva kilencszer öltözik át a fellépések során, a színpadi látványelemekre pedig minden lehet mondani, de azt nem, hogy visszafogottak lennének – többek között egy hatalmas, csillogó lovat is láthat a közönség a koncerteken.

Legutóbbi fellépésén, Párizsban egy kedves sztárvendég is csatlakozott az énekesnőhöz legutóbbi fellépésén – írja a People – aki pedig nem volt más, mint a 11 éves Blue, aki Jay-Z-vel való házasságának elsőszülöttje. Blue Carter édesanyjához hasonlóan egy ezüst kezeslábast viselt és Beyoncé háttértáncosaihoz csatlakozott a My Power és a Black Parade című dalok alatt. A koreográfiát tapsvihar kísérte a nézők részéről és nagymamája még egy Instagram-videót is feltöltött róla. „Tegnap este láttam az én csodás unokámat közel hetvenezer ember előtt táncolni!”

Azonban ennél a reakciónál volt még egy aranyosabb: egy rajongói videón látszik, hogy Blue húga és öccse, az ötéves Rumi és Sir családtagok és barátok gyűrűjében bulizták végig a Stade de France soraiban édesanyjuk koncertjét. Mi több,  egy ízben egy „Szeretünk, Blue!” – plakátot is feltartottak.

A népszerű énekesnő és a rapper Jay-Z 2008-ban házasodtak össze és három gyermeket nevelnek együtt, akiket ritkán mutatnak meg a nagyvilágnak.

Borítókép: Stockholm, a Renaissance turné nyitóestje. Forrás: Kevin Mazur / Getty Images