Barion Pixel Kirabolták Beyoncé édesanyját, több mint 1 millió dollár értékű készpénzt és ékszereket loptak el – Coloré

Kirabolták Beyoncé édesanyját, több mint 1 millió dollár értékű készpénzt és ékszereket loptak el

2023. 07. 10.

Beyoncé édesanyjától, Tina Knowlestól ​​1 millió dollár értékű készpénzt és ékszert raboltak el, miután valaki betört Los Angeles-i otthonába.

Tina Knowles, Beyoncé édesanyja betörés áldozata lett. A Los Angeles-i otthonába a hét elején jutottak be ismeretlenek. A divattervezőt kirabolták, bár szerencsére senki sem volt otthon az eset idején.

Egy egész széfet elvittek

A Los Angeles-i rendőrség illetékesei vasárnap megerősítették, hogy „a rendőrök reagáltak egy betörést bejelentő hívásra, és felvettek a bejelentést egy július 5-én történt incidensről”. Azt is megerősítették, hogy a betörés idején senki sem tartózkodott a lakásban, és kijelentették, hogy a nyomozás folyamatban van.

beyoncé
Kép forrása: Kevin Mazur / Contributor / WireImage / Getty Images

A betörést szerda reggel fedezte fel valaki, aki Knowlesnak dolgozott. A TMZ úgy tudja, hogy egy teljes széf eltűnt, benne több mint 1 millió dollár értékű készpénzzel és ékszerekkel. Beyoncé édesanyja a városon kívül volt, amikor az eset történt, és nem lehet tudni, hogy a tolvajok hogyan jutottak be és távolították el a széfet anélkül, hogy bárki észrevette volna őket.

A nyomozás még zajlik, több részletet nem árultak el, a rendőrség a videókamerák felvételeit nézi át és kihallgatja a szomszédokat. A lehetséges gyanúsítottakról vagy leírásukról azonban egyelőre nincs információ.

Kicsoda Beyoncé édesanyja?

Beyoncét valószínűleg nem kell bemutatni, az énekesnőt mindenki ismeri. 69 éves Tina Knowles nemcsak a lánya sikereire lehet büszke, hanem a sajátjaira is. A szórakoztatóipar kiemelkedő alakja, például sikeres divatházáról, a House of Deréonról ismert.

Beyoncé édesanyja olyan kiadványokban szerepelt, mint a Vogue, a Cosmopolitan, a Harper’s Bazaar, a L’Officiel, az InStyle és a Sports Illustrated. Számos filmhez tervezett jelmezeket, többek között a Dreamgirls, a Rózsaszín párduc, az Austin Powers – Aranyszerszám, Őrült szenvedély és a Cadillac Records – Csillogó fekete lemezek.

beyoncé
Kép forrása: Eamonn M. McCormack / Stringer / Getty Images Entertainment / Getty Images

Tina Knowles azzal is hírnevet szerzett magának, hogy az évek során számos humanitárius segélyakcióban vett részt, valamint az afroamerikaiakat és az LMBT közösséget érintő politikai és kulturális mozgalmak támogatója. 2020-ban a COVID-19 világjárványt követően olyan törvényjavaslatot sürgetett, amely biztosítja az egészségügyi ellátást, a gazdasági biztonságot, az igazságszolgáltatás reformját, a lakhatást és a választójoghoz való hozzáférést az Egyesült Államokban.

Forrás: ET Canada, TMZ, Radar Online

Borítókép forrása: Johnny Nunez / Contributor / WireImage / Getty Images