Barion Pixel Beyoncé rajongóját nem engedték fel a repülőgépre, de közbeszólt az énekesnő – Coloré

Beyoncé rajongóját nem engedték fel a repülőgépre, de közbeszólt az énekesnő

2023. 09. 25.

Beyoncé a koncertjére repültetett egy mozgássérült férfit, aki azt állítja, hogy 25 éve várt arra, hogy élőben láthassa az énekesnőt.

Nem fért fel a tolószék a repülőgépre

Beyoncé valóra váltotta egy mozgássérült rajongója álmát, a férfinek túl nagy volt a tolószéke, ezért nem tudott elrepülni az énekesnő koncertjére.

A 34 éves Jon Hetherington régi rajongója Beyoncének, már úton volt, hogy végre láthassa az énekesnőt fellépni a Renaissance Tour állomásán a washingtoni Seattle-ben, amikor megtörtént az elképzelhetetlen. Szeptember 14-én nem engedték felszállni a repülőgépre, mert a légitársaság nem tudta elhelyezni a kerekesszékét, ami az állítólag túl nagy volt.

Hetherington, aki elmondása szerint 25 évet várt arra, hogy láthassa Beyoncét a színpadon, még aznap egy TikTok-videóban adta ki a frusztrációját, amely vasárnapig közel egymillió megtekintést ért el.

Szóval 25 év várakozás után ma este nem látom Beyoncét, így a hátrányos megkülönböztetés újra lecsap

– mondja a videóban.

Beyoncé nem hagyta cserben a rajongóját

Miután Beyoncé rajongói, akiket Beyhive néven is emlegetnek, tudomást szereztek a videóról, elkezdtek beszélni róla, és addig-addig taggelgették a 32-szeres Grammy-győztest a közösségi médiában, amíg észrevette ő is. Beyoncé ezután valóra váltotta Hetherington álmát, a csapata egyik tagja felkereste őt, és személyesen meghívta a show-ra – írja a The New York Times. A sztár képviselői gondoskodtak a szállításáról is, beleértve a repülőutat.

Beyhive, ti tettétek ezt lehetővé. Úgy toltatok és tageltetek, amit az internet még sosem látott

– írta az Instagramon a hétvégén egy fotó mellé Hetherington, amelyen a texasi Arlingtonban tartott koncerten látható. Hetherington egy külön Instagram-posztban osztotta meg, hogyan volt alkalma találkozni az énekesnővel és édesanyjával, Tina Knowles-szal.

Hetherington a beszámolók szerint először az Alaska Airlines légitársasággal próbált repülni, és ezt követően fogyatékossági panaszt nyújtott be a légitársaságnál.

Szörnyen érezzük magunkat az utasunk utazási élménye miatt. Mindig arra törekszünk, hogy jobbak legyünk, amikor ilyen helyzetekkel találkozunk, mint ez a mostani

– írta közleményében a légitársaság.

A Times-nak nyilatkozva Hetherington megjegyezte, hogy reméli, mindaz ami vele történt ráveszi a légtársaságokat, hogy foglalkozzanak a keresszékesek problémájával, és tágabb tereket alakítsanak ki.

Forrás: Huff Post

Borítókép forrása: Kevin Mazur / Contributor / WireImage / Getty Images