Barion Pixel Timothée Chalamet kiakasztotta a Beyoncé-rajongókat – Coloré

Timothée Chalamet kiakasztotta a Beyoncé-rajongókat

2023. 09. 06.

Timothée Chalamet csúnyán kihúzta a gyufát az internet népénél. Legutóbb ugyanis dohányzáson kapták, és nem is akárhol hódolt a káros szenvedélyének.

Komolyan csalódtak a rajongói Timothée Chalamet-ben

Timothée Chalamet és Kylie Jenner kapcsolatáról már április óta pletykálnak. Többször fotózták őket egymás otthonának a környékén, illetve hozzájuk közel álló források is beszéltek a kapcsolatuk alakulásáról. A párt látták, amint hétfőn Beyoncé Renaissance World turnéjának Los Angeles-i állomásán, a kaliforniai Inglewoodban található SoFi Stadionban összebújnak, flörtölnek és csókolóznak, ami látszólag megerősítette kapcsolatukat.

Timothée Chalamet
Timothée Chalamet / Kép forrása: Jose Perez/Bauer-Griffin / Contributor / GC Images / Getty Images

De nem ez volt az egyetlen dolog, ami miatt Timothée Chalamet és Kylie Jenner első nyilvános megjelenése érdekelte az embereket, ugyanis a színész rajongói nagyon kiadtak rá X-en, korábbi nevén Twitteren. Mert Timothée Chalamet megmutatta, hogy van egy nagyon rossz szokása, méghozzá cigarettázott, miközben a Kylie Cosmetics alapítójával beszélgetett a sztárokkal teli show-n. Az pedig külön felhúzta Beyoncé-rajongóit (is), hogy mindezt egy zárt helyszínen tette.

Timothée Chalamet cigit szívott Beyoncé születésnapi showján, hogy Beyoncé belélegezze, ez nem tetszik nekem

– írta egy X-felhasználó.

Timothée a templomban dohányzott (Beyoncé koncert) és a hamuját az alatta lévő szegény emberekre szórta. Undorodom. Ti pedig rajongtok ezért az emberért?

– fogalmazott egy másik felhasználó mérgesen.

Mások azonban kiálltak a kedvencük mellett, és zavarónak találták, hogy sok kritika éri a színészt, amikor rengetegen dohányoznak, nincs ebben semmi különleges.

A Huff Post utánanézett, és a helyszín honlapja szerint a SoFi Stadionban tilos a dohányzás.

Tavasszal kezdődtek kettejükről a pletykák

Timothée Chalamet és Kylie Jenner áprilisban kezdtek találkozgatni, akkor egy forrás azt mondta az Entertainment Tonightnak, hogy a realitysztár és a színész laza kapcsolatban vannak, meglátják, hogyan alakul a viszonyuk.

Ez nem komoly, de Kylie élvezi, hogy Timothée-vel lóghat, és megnézi, hová vezet

– mondta a bennfentes az ET-nek akkoriban.

Ugyanez a forrás arra is utalt, hogy Jenner nővérén, Kendall Jenneren keresztül ismerkedhettek meg. Elárulta, hogy a modell és a színész barátok, így Kylie könnyen megismerkedhetett Chalamet-vel.

Forrás: Huff Post, Entertainment Tonight

Borítókép forrása: Greg Doherty / Stringer /WireImage / Getty Images