Így fog kinézni Timothée Chalamet Willy Wonkaként – FOTÓ

2021. 10. 11.

Timothee Chalamet neve kétségkívül a legfrissebb A-listás sztárok dobogóján szerepel, akit egyébként sokan az egyik legnagyobb színész, Leonardo DiCaprio méltó utódjaként is emlegetnek.

A fiatal sztár mindössze 22 éves volt, amikor Oscar-díjra jelölték a Szólíts a neveden című filmért, amelyben egészen elképesztő és hatásos benyomást tett a szakma legnagyobbjaira, és persze a világ minden filmrajongójára.

24th Annual Critics Choice Awards Arrivals Los Angeles
Forrás: Northfoto

Ezt követően sorra jöttek a jobbnál jobb filmszerepek, így láthattuk a Kisasszonyok, a Csodálatos fiú és a Lady Bird című alkotásokban is, amelyek mindegyike óriási elismeréseket zsebelt be a filmes gálákon. Idén a Dűnét várja tőle mindenki lélegzet-visszafojtva, és persze a 2023-ra ígért Wonka című alkotást is, amelyben a Charlie és a csokigyár furcsa, már-már infantilis tulajdonosát kelti életre. A filmben természetesen egyfajta időutazásban lesz részünk, hiszen végre választ kapunk Wonka csokigyárossá alakulására és arra, hogy mégis milyen lehetett fiatalként. A produkcióról maga Chalamet osztott meg két hivatalos képet, amelyek egyikén ő látható – mégpedig a híressé vált cilinderben és bohém öltözékben –, míg a másikon egy sejtelmes piros szalagos ajándék dobozt lehet látni a karakter jellegzetes sétapálcájának belsejében, amely miatt mindenki azt feltételezi, hogy 2023 karácsonyán lesz a film premierje.

https://www.instagram.com/p/CU3Cg6XIzAy/

A Wonkát egyébként Paul King rendezi, akinek olyan filmek köthetőek a nevéhez, mint a Paddington első és második része vagy éppen a Zooniverzum – Állati kert! Chalamet mellett pedig Olivia Colman, Rowan Atkinson és Matt Lucas is szerepet kapott.

Forrás: deadline.com