Csak kapkodjuk a fejünket! Az idei MET-gála ruhái káprázatosak voltak

2021. 09. 14.

Ahogy az lenni szokott, bizonyos sztárok meglehetősen szabadon értelmezték a Metropolitan Múzeum divatrészlegének idei mottóját.

Szeptember 13-án lepték el a vörös szőnyeget a sztárok a New York-i Metropolitan Múzeumban, nem pedig májusban, ahogy az lenni szokott. Ennek oka természetesen a covid volt, ami miatt rengeteg esemény csúszott el vagy hiúsult meg.

The 2021 Met Gala Celebrating In America: A Lexicon Of Fashion
Forrás: Northfoto

Az idei MET-re csak beoltva lehetett jönni, így volt olyan hírességek, nevezetesen Nicki Minaj, aki nem élt a meghívójával. Kylie Jenner szintén előzetesen jelentette be távolmaradását, ám azóta kiderült ennek oka: ismét várandós.

Azok, akik ott voltak, viszont ismét okot adtak a csodálatunkra, meghökkenésünkre. Bár a tematika idén az “amerikai függetlenség a divaton keresztül”, ezt volt, aki túl tágan értelmezte, meg persze olyan is, aki egyáltalán nem vette figyelembe. A MET-gála így idén ismét a különleges kosztümökről szólt, de azt kijelenthetjük, hogy volt már ennél jóval extrémebb felhozatal is.

Rihanna és szerelme, a rapper A$AP Rocky olyanok voltak, mint akik épp csak kiléptek az ágyból és magukra kapták a dunyhát, meg a plédet. Az énekesnő fekete költeménye egyébként egy Balenciaga.

https://www.instagram.com/p/CTyZgE9IyMb/

Timothee Chalamet derékig rendben volt, utána azonban következett valami Aladdin-szerű buggyos nadrág, és mindehhez egy fehér Converse.

https://www.instagram.com/p/CTxzcIzozBX/

Kim Kardashian mindenki szerint vitte az idei prímet, tetőtől talpig feketében volt, de még az arcát is fedte a fura Balenciaga estélyi. Csak lófarka árulkodott róla, hogy ő az.

https://www.instagram.com/p/CTyE0xEKaPS/

Billie Eilishre alig lehetett ráismerni ebben a barackvirág színű Oscar de la Renta estélyiben. Nos, míg másoknak ez egy igazi gálaruha, számára valóban ez jelenti a kosztümöt, és a komfortzónából való kilépést.

https://www.instagram.com/p/CTy5MDBLSip/

Lil Nas X most is odatette magát. Először egy hatalmas, 15. századot megidéző palástban jelent meg, majd azt ledobva megvillantotta Star Wars jellegű Versace páncélját. Végül ezt is levette és megidézte a diszkó korszak tapadós ruháit.

Kristen Stewartról nagyon sokat hallani idén, mivel ő játssza Diana hercegnét a Spencer című alkotásban. A vadóc, már-már férfiasan öltözködő sztár most a MET-en is megmutatta, hogy tud ő másmilyen is lenni, például ebben a Chanel kosztümben.

https://www.instagram.com/p/CTyKPehKcYa/
Forrás: hollywoodreporter.com