Barion Pixel A 25 éves Kylie Jenner elárulta fia új nevét – Coloré

A 25 éves Kylie Jenner elárulta fia új nevét

2023. 01. 22.

Miután hónapokig nagy feszültségben tartotta a rajongókat, Kylie Jenner végre bejelentette fia új nevét!

Kylie Jenner napjaikban a legfiatalabb milliárdos, aki a nevével fémjelzett sminkbirodalom tulajdonosa, tavaly februárban adott életet második gyermekének, akit akkor Wolf névre kereszteltek el.

Kylie Jenner
Forrás: Northfoto

Ám, pár hét múlva bejelentette, hogy többé nem ez a neve újszülött fiának, ugyanis nem tartja elég hozzáillőnek. Akkor hozzátette, hogy amíg nincs új keresztneve, nem is akar többet nyilatkozni ebben a témában. Ezt pedig annyira komolyan vette, hogy nemcsak nem beszélt a kisfiáról, de képeket sem osztott meg róla. A tegnapi nap azonban végre megtört a jég, és megosztotta az első normális fotókat a kicsiről, amelynek szövegeként a már sokak által annyira várt új nevet írta ki. Az ennivaló képek alá – amelyeken anya és fia láthatóak – az ARIE nevet írta, ami igazán különleges és szépen csengő választás lett.

Kylie Jenner egyébként annak ellenére, hogy még csak 25 éves, édesanyaként érzi magát a legjobban kiteljesülve. Véleménye szerint lánya születése teljesen megváltoztatta, amit 3 évvel később érkezett kisfia csak még jobban megerősített benne.

Kylie Jenner
Forrás: Northfoto

Sokak szerint ezzel az információval szeretné magáról elterelni a figyelmet, ugyanis gyermekei apjával, a rapper Travis Scott-al ismét csendben szakítottak. A szakítás hátterében nem tudni mi áll, ám ahogy legutóbbi szétválásuknál, így most is nagyon jóban maradtak a gyermekeik és közös barátaik miatt.

Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto