Barion Pixel Kendall és Kylie Jenner a coloradói Aspen utcáit saját személyes kifutójukká változtatták – Coloré

Kendall és Kylie Jenner a coloradói Aspen utcáit saját személyes kifutójukká változtatták

2022. 12. 14.

Az ifjú Kardashian nővérek, Kendall és Kylie Jenner nem hazudtolták meg önmagukat, sok más hírességhez hasonlóak ők is a sztárok téli paradicsomában múlatják az időt.

A Jenner lányok a legtrendibb téli stílusukban shoppingolták végig Aspen városát, megfordultak a Prada boltjában és még néhány felső kategóriás helyen is.

Kylie Jenner lazára fogta a figurát, ugyanis egy fekete, koptatott bőr nadrágot és kabátot viselt, szintén fekete csizmával. Haját egy fülmelegítő fejpánt mögé húzta, sötét szemüveget vett fel és mindezt az outfitet felturbózta egy fehér mongol műszőrme bundával.

Testvére, Kendall Jenner magához hűen elegáns volt és decens, fekete bőrnadrágot viselt ő is, de jóval kifinomultabb darabot, mint nővére. Sötét szettjét egy bojtos, nagyon mély padlizsán-barna kabát alá rejtette és ehhez színben passzoló, kissé vöröses tónusú fonott bőrkesztyűt húzott, hogy ne fázzon a keze a téli kiruccanáson.

Az aspeni sétáról természetesen Kylie posztolt is az Instagramra, és persze meg-megálltak egy kép erejéig a szintén tehetős rajongóikkal, hiszen egy-két szelfi bármikor belefér az idejükbe. Kendall Jennerről épp az a pletyka járja, hogy ismét randizgatni kezdett Harry Styles-szal, akivel egy párt alkottak 2013-tól 2019-ig.

Kendall és Kylie Jenner
Forrás: Northfoto
Kendall és Kylie Jenner
Forrás: Northfoto

Ezt támasztja alá az a tény is, hogy nemrég Kendall és Kylie Jenner is részt vett a popsztár Love On Tour egyik Los Angeles-i koncertjén Hailey Bieber barátnőjükkel együtt.

Harry Styles állítólag szünetelteti kapcsolatát Olivia Wilde-dal, Kendall pedig hivatalosan is elismerte, hogy útjaik elváltak Devin Booker NBA-sztárral, mivel életüket, karrierjüket, időbeosztásukat sajnos nem tudták összeegyeztetni. Kylie viszont már kétgyerekes édesanya, aki gyermekei apjával is remekül megvan.

A nővérek egyébként az üzleti életben sem távolodtak el egymástól, közös könyvük és ruhakollekciójuk is készült már.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto