Barion Pixel Harry Styles és Olivia Wilde 2 év együttlét után pihentetik kapcsolatukat? – Coloré

Harry Styles és Olivia Wilde 2 év együttlét után pihentetik kapcsolatukat?

2022. 11. 21.

Vajon a „pihentetés”, a szünet miben különbözik a szakítástól, és milyen okok vezettek ehhez Harry Styles és Olivia Wilde kapcsolatában?

A 28 éves Harry Styles és a 38 éves színésznő állítólag pihentetik a románcot – mondta egy forrás, aki azt állítja, hogy a szakítás az „eltérő prioritásaik” miatt történt. Egyik fél sem nyilatkozott még a témában, de úgy tűnik, az énekesből lett színész és a színésznőből lett rendező egyes tettei arra utalnak, hogy kapcsolatuk a végéhez közeledik.

Harry Styles és Olivia Wilde
Forrás: Northfoto

Harry és Olivia kapcsolatának zűrzavara Wilde által rendezett Nincs baj, drágám! című film forgatásáig nyúlik vissza, amelyben Styles végül Shia LaBeouf-tól vette át a főszerepet. A múlt hónapban arról szóltak a pletykák, hogy a női főszerepet alakító Florence Pugh és Harry között olyan erős kémia alakult ki, hogy egy eseményen – bár csak poénból- de ismét csókolóztak.

Ez pedig melyik nőnek esne jól Olivia helyében? Mindehhez jött hozzá az a sok botrány, ami a filmet övezte: kivágatott jelenetek az előzetesből, lemondott vetítések filmfesztiválon, és az egyik szereplő, Chris Pine állítólagos nézeteltérése Harry Stylesszal. Feszültségből tehát nem volt hiány és ez a sok nyomás egyáltalán nem kedvezhetett a szerelmi kapcsolatnak.

Harry Styles és Olivia Wilde
Forrás: Northfoto

A bennfentesek szerint az sem könnyítette meg a kapcsolatukat, hogy Olivia és exe, Jason Sudeikis között egyre csak húzódott a válási procedúra és a gyermekelhelyezési per. Volt tehát bőven elég szakmai és privát konfliktus is ahhoz, hogy eljöjjön ez az állítólagos szünetelés, amit egyelőre nem lehet készpénznek venni, mert a két sztár nem erősítette meg a hírt.

Harry alakítása a Nincs baj, drágám!-ban egyáltalán nem nyűgözte le a filmkritikusokat, akik ezért a rendezőnőt is okolták. Ám az egykori One Direction-tagnak így sincs oka panaszra, mert zenei karrierjével tovább tarol, nemrég adta ki a zseniálisan bohém és fülbemászó Music For A Sushi Restaurant című dalának klipjét.

Forrás: people.com
Borítókép forrása: Northfoto