Barion Pixel Olivia Wilde-ot kényszerítették, hogy ezt a jelenetet kivágja a filmjéből – Coloré

Olivia Wilde-ot kényszerítették, hogy ezt a jelenetet kivágja a filmjéből

2022. 09. 09.

Olivia Wilde a Nincs baj drágám című filmet rendezőként is jegyzi, és bizony meggyűlt a baja a mozi előzetesével.

Olivia Wilde arról mesélt egy interjúban, hogy a Motion Picture Association megkövetelte tőle, hogy kivágjon néhány jelenetet a trailerből, hogy jóváhagyást kapjon a videó.

“Sok mindent ki kellett szedni az előzetesből. Az MPA az utolsó pillanatban keményen lecsapott rám és a trailerre, és ki kellett vágnom néhány erotikus mozzanatot, ami miatt elég ideges lettem, mert szerintem ezek a snittek pont, hogy emelték a trailer értékét.” – mondta Olivia Wilde.

Sok balhé van a film körül...
Forrás: Northfoto

A filmben a sztár főszereplő is, és szerinte hihetetlen, hogy a társadalom még mindig ennyire prűd és alakoskodó. Az, hogy az erotika, vagy egy nő élvezetének megjelenítése tabu, nincs rendjén. Ha mégis előfordul ilyesmi egy amerikai filmben, azt megbélyegzik, de minimum, hogy furcsának titulálják. Állítása szerint a nézők nem ennyire prűdek, mint ahogy a forgalmazó cégek beállítják és igenis provokatívnak kell lenni, amit ők is nagyon akartak.

A Nincs baj drágám (Don’t worry Darling) körül nem ez az első nagy visszhangot kapó balhé. Korábban az előzetesen férfi főszerepre kiválasztott Shia LaBeouffot kellett meneszteni, mert a stílusa és munkamorálja több helyen ütközött Olivia Wilde-val.

Jack szerepét így Wilde való életbeli szerelme, Harry Styles kapta meg végül, és valószínűleg ezt a rajongók egyáltalán nem bánják. A filmben szerepel még Chris Pine, Florence Pugh és Gemma Chan.

A hamarosan vetítésre kerülő moziban azért biztosan maradt elég erotikus jelent, a forgalmazó komor kritériumai csak az előzetesre terjedtek ki.

A szépséges Olivia Wilde-ról egyébként sokan hiszik azt, hogy ez a filmje lesz az első rendezése, holott ez kicsit sincs így. A színésznőnek sorban ez a negyedik rendezése. Olyan alkotásokat tudhat a háta mögött, mint a 2011-es Free Hugs, amelynek az írója is volt, illetve az Éretlenségi és a Wake up című rövidfilmek.

Forrás: variety.com
0 /eletmod/sztarok/olivia-wilde-jelenet-kivagas/