Barion Pixel Megérkezett az első kép Olivia Wilde 2022-es Don’t Worry Darling c. filmjéből – Coloré

Megérkezett az első kép Olivia Wilde 2022-es Don’t Worry Darling c. filmjéből

2022. 04. 27.

A Warner Bros. Pictures végre közzétette az első képet Olivia Wilde rendezői debütálásából, a Don’t Worry Darling című filmből.

Olivia Wilde filmjét sokan várják lélegzet visszafojtva, hiszen nemcsak az alkotás története, hanem Harry Styles alakítása is igen izgalmasnak ígérkezik.

Olivia Wilde
Forrás: Northfoto

A filmből mutatott új felvételeket a 2022-es CinemaCon rendezvényen mutatták be, Las Vegasban, ami egyből felcsigázta a rajongókat.

Az első képkockán Harry Styles és Florence Pugh párosa látható, a történet pedig minden csak nem lesz klisésnek mondható. Az 50-es években játszódó alkotás középpontjában Alice, a boldogtalan feleség áll, aki úgy érzi kezdi elveszíteni józan eszét, amikor egyre több furcsa dologra lesz figyelmes a kaliforniai sivatagban található városában. Ezt pedig tetézi, hogy férje, Jack félelmetes titkot rejteget előtte.

A filmből látható első jelenetfotó ugyanakkor egy idilli pillanatot mutat a rajongók számára, amelyből – akárcsak a tavalyi teaserből – arra lehet következtetni, hogy pikáns és szenvedélyes részekből sem lesz hiány.

Olivia Wilde filmje
Forrás: Northfoto

Sokak szerint Olivia Wilde első rendezése – amely 2022. szeptember 23-án kerül a mozikba – sokakat fog meglepni és, ha minden igaz már készülőben van két újabb alkotás, amit a nevével fog fémjelezni.

Forrás: variety.com