Barion Pixel Olivia Wilde elárulta, miért nem reagál a kapcsolatáról szóló pletykákra – Coloré

Olivia Wilde elárulta, miért nem reagál a kapcsolatáról szóló pletykákra

2021. 12. 10.

A Vogue legújabb címlapján a gyönyörű Olivia Wilde tündököl, akiről nemcsak csodás fotósorozat, hanem egy igen mély interjú is született.

Az elmúlt évben mindenkit a Harry Styles-szal való kapcsolata foglalkoztatott, ami valamiért sokaknak zavarta – és zavarja a mai napig – a szemét. Amióta nyílt titok, hogy egy párt alkotnak, egyetlen egyszer sem nyilatkoztak a szerelmükről, most azonban Wilde kivételt tett a Vogue hasábjain, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba.

Olivia Wilde Interju
Forrás: Northfoto

A sajtó egy olyan képet próbált kialakítani a két sztár viszonyáról, mintha az tiltott és botrányos volna. Pontosabban az, hogy egy harmincas éveiben járó nő nem szerethet egy nála 1tíz évvel fiatalabb férfit.

„Nyilvánvalóan nagyon csábító egy hamis narratíva kijavítása” – mondta Olivia. „De azt hiszem, egy idő után rájössz, hogy amikor igazán boldog vagy, nem számít, mit gondolnak rólad mások. Csak és kizárólag az számít, mi az igazság, mit szeretsz, és kit szeretsz.”

Olivia hozzátette, hogy az elmúlt tíz évben sokkal nagyobb fontosságot tulajdonítottunk az idegenek véleményének, semmint a hozzánk legközelebb álló emberekének. „Boldogabb és egészségesebb vagyok, mint valaha, ami egyszerűen csodálatos” – tette hozzá.

Olivia és Harry egyébként a színésznő által rendezett Don’t Worry Darling forgatásán szerettek egymásba.

Forrás: vogue.com