Barion Pixel Olivia Wilde ennyire merész ruhát talán még sosem viselt – Coloré

Olivia Wilde ennyire merész ruhát talán még sosem viselt

2022. 10. 17.

A rendezőként is komoly babérokra törő Olivia Wilde keblei egész egyszerűen tökéletesen látszottak.

Nemrég indult hódító útjára Olivia Wilde első rendezése, a Nincs baj, drágám!, amelyben szerelme Harry Styles is játszik, a másik két főszereplő pedig Chris Pine és a tehetséges Florence Pugh. A film kifejezetten megosztja a közönséget, hiszen van, aki szerint zseniális, és van, aki szerint túl lett művészkedve és több ziccert is kihagytak benne. Kijelenthetjük: összességében egy elég merész és elgondolkodtató alkotásról van szó.

Olivia Wilde
Forrás: Northfoto

Olivia tehát folyamatosan felhívja magára a figyelmet, korábban a nála jóval fiatalabb Harry Styles-szal való viszonya miatt, majd jött a Nincs baj, drágám!, most pedig gálaruhájával sokkolta a nagyérdeműt.

Az Academy Museum of Motion Pictures rendezvényen vett részt a színész-rendező, amit immár másodjára rendeztek meg Los Angelesben. A különleges múzeum a filmipar történetének, tudományának és kulturális hatásainak bemutatására szolgáló különleges létesítmény.

Olivia Wilde
Forrás: Northfoto

A 38 éves sztár elképesztő öltözete egy lágyan omló, teljesen áttetsző, kristályokkal szőtt estélyi volt, melynek alja rószaszín tollakba torkollott. Nagyjából úgy festett, mint a habokból kikelő Vénusz, és még a mellbimbói is látszottak a ruha alatt. A csúcsos vállrész méginkább erősítette az éteri megjelenést, Olivia Wilde földöntúli szépséggel ragyogta be az eseményt.

Olivia Wilde
Forrás: Northfoto

A gálán nemcsak ő viselt merész ruhát, Taylor Russel és Diana Silvers is igen vagány darabot választott az alkalomra.

Wilde 2022-es éve talán minden eddiginél sikeresebb, hiszen színésznőből hivatalosan is rendezővé avanzsált. De, ami még ennél is lényegesebb, hogy legutóbbi filmje, a már említett Nincs baj, drágám! elképesztő sikerereket aratott a filmfesztiválokon és a mozirajongók körében is. A sztár pedig az elismerések mellett Harry Styles szívét is megnyerte, akivel a hírek szerint már közös otthonuk van, méghozzá az Egyesült Királyságban.

Forrás: allure.com
Borítókép forrása: Northfoto
/divat/oltozkodes/olivia-wilde-ruha/