Barion Pixel Kendall és Kylie Jenner 2022-es MET-gála ruhái egymás ellentétei voltak – Coloré

Kendall és Kylie Jenner 2022-es MET-gála ruhái egymás ellentétei voltak

2022. 05. 03.

Kendall és Kylie Jenner ruhája igazi álom volt az idei Met-gálán, akárcsak nővérük, Kim Kardashian darabja.

A május másodikán megrendezett Met-gála legszebb ruhakölteményei kétség kívül a Kardashian-nővérek nevéhez köthető.

Kendall And Kylie Jenner
Forrás: Northfoto

Kim Kardashian ikonikus Marilyn Monroe-szettje mellett két húga, Kendall és Kylie is remek érzékkel nyúlt a 2022-es divatesemény “Gilded Glamour and White Tie” témájához.

Kendall egy gótikus királynő hatását keltő egyedi Prada darabot viselt a Met-gála vörös szőnyegén, amely egy fekete tüll felsőből és egy fekete, terjedelmes dupla selyem szatén szoknyából állt. A tökéletes viseletet egy fekete szatén Prada szandállal, egy szintén fekete, flitteres bőrből készült kézitáskával, illetve Lorraine Schwartz ékszerekkel egészített ki. Hogy fokozza a hatást, az esten kiszőkített szemöldökökkel lépett a kamerák elé.

Met-gála
Forrás: Northfoto

Húga, Kylie ezzel szemben egy törtfehér báli ruhát viselt, amelyet a néhai Virgil Abloh álmodott meg neki. Szettje egyébként nagy feltűnést keltett, ugyanis egy fátyolos baseball sapkával egészítette ki, amelytől sportos, laza hatást kapott az outfit.

Met-gála
Forrás: Northfoto

A lényeg viszont abban rejlett, hogy a két testvér egymás ellentéteiként jelentek meg. A fekete és fehér színekkel egyfajta szimbolizmust is szerettek volna belecsempészni a megjelenésükbe, amely azt fejezte ki, hogy a való életben is szöges ellentétei egymásnak.

Forrás: justjared.com