Barion Pixel Kim Kardashian ruháját semmi sem tudta überelni a 2022-es MET-gálán – Coloré

Kim Kardashian ruháját semmi sem tudta überelni a 2022-es MET-gálán

2022. 05. 03.

Kim Kardashian abban a ruhában lépett a 2022-es Met-gála vörös szőnyegére, amelyet Marilyn Monroe viselt majdnem 60 évvel ezelőtt.

Kim Kardashian ruhája nem okozott nagy meglepetést, mivel pár napja már kiszivárgott, hogy erre a legendás darabra esett a választása, arra azonban senki sem számított, hogy ilyen stílusosan fogja viselni a ruhát, amelyhez szinte hófehér hajat festetett magának.

Kim Kardashian
Forrás: Northfoto

De nem ez volt az egyetlen érdekessége az estnek, ugyanis Kim Kardashiannak saját öltözője volt a vörös szőnyegen. Erre azért volt szükség, mivel a 41 éves reality sztár mindössze pár percig viselte az ikonikus szettet, annak történelmi értéke és törékenysége miatt.

„Rendkívül tisztelem a ruhát és azt, hogy mit jelent az amerikai történelem számára. Soha nem akarnék benne ülni, enni, vagy bármiféle sérülés kockázatát okozni, és olyan sminket sem voltam hajlandó viselni, amit alapvetően szoktam” – mondta a vele készült interjúban Kim Kardashian, aki azt is elárulta, hogy minden percre előre meg volt szervezve, és napokig gyakorolta a a lépcsőn való járást. A múzeum vörös szőnyegére egyébként most először lépett új szerelme, Pete Davidson oldalán.

A ruha
A ruha, melyben Marily Monroe 1962-ben felköszöntötte az elnököt. Forrás: Northfoto

A május 2-án megrendezett egyik legnagyobb divateseményre, mint mindig, most is a New York-i Metropolitan Museum of Artban került sok.

Forrás: dailymail.com