Barion Pixel Ennyibe kerül a 2022-es Met-gálán való részvétel – Coloré

Ennyibe kerül a 2022-es Met-gálán való részvétel

2022. 04. 30.

Sokan nem is gondolnák, hogy egy átlagos, vagy nem ismert embernek milyen nagy összeget kell fizetnie, ha szeretne bejutni a Met-gálára.

A Met-gála az év legnagyobb divateseménye, ezért nem is meglepő, hogy a szervezők, a celebeken és hírességeken kívül kőkemény összegeket kérnek el azoktól, akik nemcsak az Instagramon és más közösségi platformokon szeretnének gyönyörködni a sztárok szebbnél szebb ruhakölteményeiben, hanem élőben is.

Met-gála
Forrás: Northfoto

A New York Times arról számolt be, hogy a 2021-es gálára a jegyek fejenként 35 000 dollárba (közel 9 millió forintba) kerültek, az asztalok árai pedig 200-300 000 dollár között mozogtak. Tehát, ha valaki be is jut a gálára, leülni még nem tud, csak akkor, ha kifizeti az asztalt is.

A Met-gálán a divatmárkák fizetik ki a részvételt a hírességek számára. Tavaly az esemény szervezői arra buzdították a brandeket, hogy fizessék azoknak a feltörekvő tervezőknek is a részvételét, akik nem engedhetik meg magunknak ezt az óriási kiadást.

Met-gála
Forrás: Northfoto

A Met-gála egyébként a Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute adománygyűjtése, az összegyűlt pénzt a múzeum fenntartására fordítják.

Forrás: dailymail.com