Barion Pixel Ezeket a finomságokat szolgálták fel a MET-gálán – Coloré

Ezeket a finomságokat szolgálták fel a MET-gálán

2023. 05. 03.

Ismét lezajlott az évenként megrendezett MET-gála, ahol a sztárok nemcsak csodás ruhakölteményeket mutattak be, hanem ettek is, és nem is akármilyen menüsorból választhattak!

A MET-gála igazi társasági esemény, ahol a sztárok jól érzik magukat, különleges ruhadarabokban jelennek meg, vagy éppen a világ tudtára adják második gyermekük érkezését. A gála sok esetben sok hírt és meglepő, vagy éppen meghökkentő sztorit generál, de nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy csodás ételköltemények várták a sztárokat!

Ételek a MET-gálán – Egyszerűek és különlegesek

Akárcsak minden évben, idén is különleges elegancia jellemezte a gálát. Az asztalokat francia vászonszalvéták és rózsaszín virágcsokrok díszítették. A szervezők azt remélték, hogy kellemes, otthoni környezetet teremtenek a dekorációval,

Előételnek hideg borsókrémlevest kaptak a résztvevők zsenge zöldségekkel, amit citromos ízvilág és a szarvasgomba földes íze egészített ki.

A MET-gálán nem hagyományos borsókrémleves volt, ugyanis hidegen, zöldségekkel tálalták
A MET-gálán nem hagyományos borsókrémleves volt, ugyanis hidegen, zöldségekkel tálalták / Kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

A főétel lazac volt főtt leveszöldségekkel, spárgával és ecetes eperkompóttal, valamint retekkel. A tálalásra is ügyeltek, ugyanis a tányérok egytől egyig vintage darabok voltak. Az egyik szervező úgy nyilatkozott, hogy a menü és az ételek a négy éve elhunyt divatikon, Karl Lagerfeld ízlését dicsérik, éppen ezért sok könyv is helyet kapott a helyszínen, amik nélkül elképzelhetetlen volt a divattervező élettere.

Az italok közt nagy volt a választék, ám leginkább a bor és a diétás kóla kapott szerepet, ugyanis ezek voltak Lagerfeld kedvencei: állítólag utóbbiból napi tíz dobozt is megivott.

Desszertnek ,,petit four”-t szolgáltak fel, ami négyféle süteményválogatás, így ki-ki a maga ízlése szerint választhatott tortákból, kekszekből, csokoládéból és habcsókokból.

Volt azonban olyan, aki nem volt megelégedve a 275 ezer dollárt (mintegy 85 millió forintot) érő menüsortól, ugyanis Pusha T, amerikai rapper kifogásolta, hogy Teyana Taylor, énekes szerinte elfogadhatatlan módon rántott csirkét fogyasztott a gálán.

Mindennek ellenére nem lett botrány az esten felszolgált ételekből, hiszen amellett, hogy mutatósak voltak, finomak és könnyedek is, ezért garantáltan nem ették túl magukat a sztárok!

Forrás: Vogue, Hellomagazine.

Nyitókép forrása: Getty Images