Barion Pixel Miért öltözött Jared Leto és Doja Cat is macskának a 2023-as MET-gálán? Íme a megfejtés! – Coloré

Miért öltözött Jared Leto és Doja Cat is macskának a 2023-as MET-gálán? Íme a megfejtés!

2023. 05. 02.

A New York-i Metropolitan Múzeum éves gálaünnepsége óriási népszerűségnek örvend a sztárok körében. Sőt, még a legnagyobb divattervezők is megtisztelve érzik magukat, ha tervezhetnek ruhát az eseményre.

Az extravagáns megjelenésekről híres MET-gálára egy belépő is igen borsos, de az esemény célja maga az adományozás, így, aki részt kíván venni rajta, mélyen zsebbe kell nyúlnia. Egy jegy idén 50.000 dollárba, azaz közel 17 millió forintba került.

Az idei gála tematikája a 2019-ben elhunyt néhai divatcézárra, Karl Lagerfeldre épült, amely tulajdonképpen egy tisztelgés volt a munkássága és személyisége előtt. A szervezők mottónak a “Karl Lagerfeld: A szépség vonala” címet adták meg, és mivel Lagerfeld sokáig a Chanel és a Fendi divatház vezetője is volt, a legtöbben úgy vélték, a Chanelre jellemző fekete-fehér öltözékekben bővelkednek majd a sztárok.

A hírességek persze követték a mottót, de, ahogy az lenni szokott azért elég széles spektrumon kezelték. Nemcsak a sztárok vetélkednek a MET-en a különleges ruhakölteményekkel, hanem a legnevesebb tervezők is. Mindenki igyekszik megragadni a figyelmet, és magára vonni az érdeklődést. Elképesztő megjelenésekből idén sem volt hiány, de egy-egy pillanatra úgy is érezhettük, hogy a Macskák musicalre váltottunk jegyet, amit elsősorban Jared Leto színésznek köszönhettünk.

Jared Leto
Forrás: Jeff Kravitz/Getty Images

Doja Cat nem a nevéhez akart hű maradni macskára emlékeztető ruhájában, hanem Lagerfeld híres cicáját idézte meg, igencsak kifinomult módon. Így tett Jared Leto is, aki viszont egy komplett furry suit-ot öltött magára, valósághű óriási macskaként lépdelt a vörös szőnyegen.

Doja Cat
Jeff Kravitz/Getty Images

Mások is a Choupette nevű, hosszúszőrű birman cicust elevenítették fel a maguk módján; Lil Nas X szinte pucéran (ezüstre festve), ékköves maszkot viselt macskaszerű bajuszokkal, míg Janelle Monáe egy fehér macskás táskával tisztelgett.

Lil Nas X
Forrás: NDZ/Getty Images
Forrás: Hollywood Reporter
Borítókép forrása: Jeff Kravitz/Getty Images