Barion Pixel Ilyen merész megjelenésre még Jared Leto-tól sem számítottak a Givenchy Show-n, a párizsi divathéten – Coloré

Ilyen merész megjelenésre még Jared Leto-tól sem számítottak a Givenchy Show-n, a párizsi divathéten

2023. 03. 18.

Nem Jared Leto volt az egyetlen extravagáns sminket viselő sztár, az énekes Halsey is elképesztően mutatott a nívós divateseményen.

Halsey és Jared Leto is színes, merész sminkkel foglaltak állást, miközben részt vettek a Párizsi Divathét egyik jeles eseményén, a Givenchy Womenswear 2023-2024 őszi téli bemutatóján Franciaországban. A popsztár lime-zöld szempillaspirált és hozzáillő árnyékolást használt szemének kiemelésére. Bronz testékszerek díszítették az arcát a szeme és az ajka körül, ezáltal még inkább éles esztétikát kölcsönöztek a megjelenésnek. Halsey smaragdzöldre festett haja tökéletesen harmonizált a sminkkel, ahogy outfitje is. Falatnyi zöld melltartót, alacsony szárú farmert és fekete pántos magassarkú cipőt viselt.

Halsey
Forrás: Northfoto

Nála is merészebb volt a mindig különleges stílusban megjelenő Jared Leto, aki skarlátvörös szemhéjfestékkel hangsúlyozta ki a szemeit. Sőt, úgy tűnt, hogy még a nyelvét is enyhén megszínezte, hogy tökéletes legyen a megjelenése.

Jared Leto
Forrás: Northfoto

Nyakában egy arany és platina színezetű vastag, éles szegélyű elemekből álló láncot viselt, legfelül pedig egy fekete hosszú kabátot. Alatta aranyszínű, kövekkel kirakott, mélyen dekoltált inget, melyhez fekete nadrágot választott. A nem mindennapi megjelenést egy űrkorszakot megidéző, csillogó ezüst cipővel zárta, melynek mind az orra, mind a sarok része szögletes volt.

Jared Leto
Forrás: Northfoto

A Morbius sztárja igazán éli a francia rendezvénysorozatot, a divathét korábbi eseményein is igen avantgárd stílusban jelent meg. Egy korábbi napon az 51 éves Jared Leto az Acne Studios Womenswear Fall Winter 2023-2024 Show-ján vett részt, ahol piros tunika kabátban, alatta oversize fehér ingben jelent meg, nyakában egy csomó lánccal. De itt is sminkje volt igazán zavarba ejtő: szeme körül kék és fehér, míg szemhéján rózsaszín festék volt látható.

Forrás: Just Jared
Borítókép forrása: Northfoto