Barion Pixel Ha minden igaz, ezt a ruhát viseli majd Kim Kardashian a 2022-es MET-gálán – Coloré

Ha minden igaz, ezt a ruhát viseli majd Kim Kardashian a 2022-es MET-gálán

2022. 04. 30.

Már csak néhány nap van hátra a 2022-es Met-gáláig, mikoris a sztárok színe-java – köztük Kim Kardashian is – a legmegosztóbb és legkülönlegesebb darabokban lépnek a vörös szőnyegre.

Kim Kardashian kétségkívül napjaink egyik legnagyobb divatdiktátora, aki évek óta a Met-gála egyik legfeltűnőbb sztárja, hiszen hűen az est témájához, mindig sikerül a legérdekesebb módon tiszteletét tennie a rangos eseményen.

Marilyn Monroe
Forrás: Northfoto

Az idei téma az „arany csillogás és fehér nyakkendő”, így sokan valószínű Hollywood legikonikusabb viseleteiben fognak pompázni.

Mindenki tudja, hogy a gálát több hónapnyi előkészület és ruhapróba előzi meg, ezért szivároghatott ki, mit fog viselni a celeb. Azt csiripelik a madarak, hogy a 41 éves reality-sztár Marilyn Monroe leghíresebb ruháját ölti magára, amelyet akkor viselt, amikor Kennedy elnök szülinapján énekelte el a „Happy Birthday”-t 1962-ben.

Marilyn Monroe
Forrás: Northfoto

De ez még nem minden! Sokan kíváncsiak rá, vajon Pete Davidsonnal lép-e a vörös szőnyegre, mivel tavaly még volt férjével, Kanye Westtel jelent meg. Hogy valóban Marilyn ruháját fogja-e felvenni, azt csak két nap múlva tudja meg a világ, de a ruha átalakítása egészen a gála napjáig tart majd, hogy a lehető legtökéletesebben illeszkedjen Kim alakjához.

Kim Kardashian
Forrás: Northfoto

Forrás: