Hivatalos és egyben sokkoló! Ő Kim Kardashian új szerelme

A pletyka végre bizonyosságot nyert, ugyanis egy amerikai bulvármagazin leközölte az első hivatalos képeket Kim Kardashianról és új szerelméről.

A képeken nem más, mint az USA jelenleg legfelkapottabb humoristája, Pete Davidson látható, méghozzá kéz a kézben a valóságshow sztárral. A felvételek alapján azt lehet mondani, hogy az újdonsült pár nagyon is boldog egymás társaságában, akiket tegnap lezser öltözetben kaptak le egy közösen töltött délután után.

Creative Arts Emmy Awards 2019 Arrivals Los Angeles
Forrás: Northfoto

A 41 éves Kim és a 28 éves színész-komikus kapcsolatáról pár hete kezdtek el pletykálni, miután előbbi a Saturday Night Live vendégszereplője volt, ahol Pete állandó stábtag. A találkozás elvileg olyan nagy hatással volt mindkettőjükre, hogy még egy éjszakát is együtt töltöttek a Knott’s Berry Farmon Halloween előtt, sőt New Yorkban is látni vélték őket.

A legfrissebb fotók – amelyek hivatalosnak is mondhatóak – egy nappal a komikus születésnapja után készültek a kaliforniai Palm Springsben.

„Nagyon boldogok, és látják hová tartanak” – mondta egy forrás a lapoknak, aki azt is hozzátette, hogy a nagy nőfalónak számító Davidson annyira komolyan gondolja a kapcsolatot, hogy kijelentette, senki más nem érdekli Kardashianon kívül.

A férfinak amúgy olyan szépséges sztárok akadtak már a horgára, mint Kaia Gerber, Kate Beckinsale, Margaret Qualley, Ariana Grande, legutóbb pedig Phoebe Dynevort csábította el.

Forrás: dailymail.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Egzotikum a szépségápolásban: a tiaré olaj