Barion Pixel Kaia Gerber először lépett vörös szőnyegre Hollywood új reménységével – Coloré

Kaia Gerber először lépett vörös szőnyegre Hollywood új reménységével

2021. 09. 26.

A 20 éves modell és 24 éves színész közel egy éve alkotnak egy párt, ám más fiatal sztárpárral ellentétben igyekeznek óvni a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt.

Ezért is érthető, hogy bár közösségi oldalaikon már több képet is mutattak a rajongóik számára, Jacob Elordi és Gerber hivatalos eseményen sosem jelentek meg együtt. Legalábbis egészen eddig, hiszen végre kéz a kézben jelentek meg az Amerikai Filmakadémia Múzeumának gáláján, ahol büszkén vonultak végig a vörös szőnyegen egymás társaságában.

The Fashion Awards 2018 London
Forrás: Northfoto

A sztárok körében ez óriási szó, sőt igazi mérföldkő egy kapcsolatban, ugyanis ezzel nemcsak egymásnak, hanem a világ számára is egyértelmű jelzés akar lenni, hogy ők bizony hivatalosan is összetartoznak. A fiatalok tavaly ősszel ismerkedtek meg egy közös barátjuk partiján, majd néhány randi után óriási szerelem alakult ki közöttük. Ennek egyébként Kaia híres édesanyja, Cindy Crawford örült a legjobban, hiszen Jacobról köztudott, hogy művelt és tanult színészpalánta, aki 24 évesen már olyan produkciókban mutatta meg tehetségét, mint a Csókfülke, az Eufória című sorozat vagy éppen a Karib-tenger kalózai.

Az eseményen Sophia Loren és a filmrendező, Haile Gerim kapott díjat, de Tom Hanks, Annette Bening és Bob Iger is elismerésben részesültek a múzeumért tett erőfeszítéseikért.

Forrás: people.com