Ariana Grande titokban férjhez ment 25 éves szerelméhez

2021. 05. 18.

Az énekesnő szűk családi körben mondta ki az igent.

A Grammy-díjas énekesnő alig egy éve ismerte meg ingatlanügynökként dolgozó kedvesét, Dalton Gomezt, akivel a legfrissebb hírek szerint pár napja örök hűséget fogadtak egymásnak.

62nd Annual Grammy Awards Arrivals Los Angeles
Forrás: northfoto.com

Grande sosem tartozott a megfontolt sztárok közé és a szívére hallgatva feleségül ment szerelméhez, méghozzá saját kaliforniai otthonában, ahol a családjaik és a legjobb barátaik vettek csak részt. A sztár szóvívője erősítette meg hírt a lapok és a rajongók számára, aki a következőket nyilatkozta az ifjúpár nagy napjáról:

„Kicsi, de meghitt volt – kevesebb, mint 20 emberrel. A szoba tele volt boldogsággal és szeretettel. A pár és a családjaik nem is lehetnének boldogabbak.”

Ariana és Dalton még tavaly ismerkedtek meg egymással, amikor a sztár legújabb otthonát kereste. Dalton luxusingatlanok közvetítésével keresi a kenyerét, akihez első látásra vonzódni kezdett az énekesnő, ezért még aznap leszervezett egy privát találkozót a 25 éves férfival. Mindössze pár hónap randevúzás után összeköltöztek, decemberben pedig nem is volt kérdés, hogy Dalton megkérje-e híres kedvese kezét.

Bár sokan kétkednek a pár kapcsolatának időtállóságában, ők nem hajlandóak foglalkozni mások véleményével.

Forrás: justjared.com