Beyoncé is leesett állal hallgatta, amit a Grammy-gálán bejelentettek róla

2021. 03. 16.

Az R’n’B királynő és férje, Jay-Z is hitetlenkedve álltak a 2021-es Grammy-gála díjátadóján.

Képernyőfotó 2021 03 16 11.48.34

Beyoncé Knowles előszeretettel hívja magát Queen B-nek, az univerzum királynőjének, amelyre a vasárnapi Grammy-díjátadó is rátett egy lapáttal.

Az énekesnő és családja, ugyanis a Grammy történetének legeslegtöbb díjával büszkélkedhet, összesen 72 Grammy győzelemmel. A családi matek úgy jön ki, hogy maga Beyoncé 28 díjat kapott, a rapper férje 22-vel büszkélkedhet, de a hazánkban kevéssé ismert húga, Solange is kapott már 11-et. És, ha ez nem lenne elég, Beyoncé és Jay-Z lánya, a kis Blue Ivy is kapott az idei Grammy-n egy díjat, mivel szerepelt „Brown Skinned Girl” videóban.

Hihetetlen, de ezzel a család maga mögé utasította a Jackson-családot, akik összesen 22 Grammy-vel rendelkeznek, őket pedig Billie Eilish és fivére, Finneas O’Connell követi 15 Grammy-vel.

Az idei díjátadó egyébként parádésra sikerült, olyan előadók léptek fel, mint Harry Styles, Taylor Swift, a BTS, Post Malone, Dua Lipa és Billie Eilish. A díjazottak között szerepel még Meghan Thee Stallion, Taylor Swift, Lady Gaga és Ariana Grande dala, illetve Dua Lipa és John Legend is.

Forrás: People